Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA SANAYİ SİTESİ ESNAFI, TABELA PROJESİNİ DESTEKLEMİYOR KARŞI ÇIKIYOR…

ALİAĞA SANAYİ SİTESİ ESNAFI, TABELA PROJESİNİ DESTEKLEMİYOR KARŞI ÇIKIYOR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Sanayi Sitesi esnafı, sitenin giriş ve çıkışında bulunan tabelaların bir reklam ajansı tarafından kaldırılıp, üzerinde reklam alanları bulunan yeni bir tabela inşaa edilmesine ilişkin sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.

Ekonomik açıdan zor durumda bulunan esnafın birde bu pano için reklam masrafı yapamayacağı ifadesinde bulunan paylaşım şöyle:

“Sevgili Sanayi Sitesi Esnaf Arkadaşlarım..

Sanayimizin girişinde ve çıkışında bulunan ‘Aliağa Sanayi Sitesi’ tabelaları ‘Bir Ajans’ tarafından kaldırılmak ve yerine üzerinde reklam alanları bulunan bir tabela inşaa edilmek isteniyor. Bu ‘Ajans’ reklam tabelalarından bir tanesini komple ‘Castrol / Shell / Petrol Ofisi’ gibi bir markaya fahiş bir fiyata kiralayarak, bir tanesini ise pay pay biz sanayi sitesi esnaflarına yüksek ücretler karşılığında 3 yıllığına kiralayarak oldukça yüksek bir gelir elde etmeyi hedeflemektedir.

Biz Aliağa Sanayi Sitesi Esnafları olarak, günümüz ekonomik koşullarından dolayı zaten zor günler geçiren esnaflarımızın büyük çoğunluğunun bu reklam panolarına reklam veremeyeceğini bildiğimiz için haksız rekabet oluşacağı görüşündeyiz ve bu ajansın bizim sanayimizin tabelaları üzerinden yüksekler gelirler elde etmesini doğru bulmuyoruz. Bundan dolayı ajans tarafından yapılmak istenen ‘Tabela’ projesini KESİNLİKLE DESTEKLEMEDİĞİMİZİ / PROJEYE KARŞI OLDUĞUMUZU bildirmek isteriz.

Bizimle aynı görüşte olan esnaf arkadaşlarımızdan da, görüşümüze destek olmalarını bekliyoruz.

Reklam için iş yerinize gelen şahsın ‘ X esnafta reklam verecek, X esnafla sözleşme yaptık’ gibi beyanına inanarak hiçbir SÖZLEŞMEYE İMZA ATMAYINIZ.

Not: Böyle bir tabela oluşumuna ihtiyaç duyuluyor ise kendi bölgemizde tanıdığımız bir tabela firmasının yapıyor olmasının daha doğru olacağı düşünüyoruz..

Paylaşımın altına site esnafının yaptığı bazı paylaşımlar ise şöyle:

Ege RotBalans Bülent Daşkıran..

“Eline proje alan tanımadığımız birinin sanayi sitemizde CİRİT atıp reklam adı altında para topluyor olması ve bu konuda sanayi dükkan sahiplerinin yada işyeri çalıştıranlarının bilgisi dışında olması manidar bir durum. Buna destek vermeyeceğiz hatta elimizdeki tüm imkanlar ile karşı olacağımız bilinmelidir…”

Tolga Yilmaz..

“Yıllar arası aynı işlem yapılmıştır güzel rakamlar Ödemiş tik ama bir ay durmadan söküldü bile bence de yanlış bir işlem kesinlikle bir daha girmem öyle bir işe..”

Osman Ekren..

“Bizde bu uygulamanın yanlış bir uygulama olduğu kanaatindeyiz çünkü sanayimizin daha iyi projelere ihtiyacı var her yönden bizler hep birlikte el ele verip birlik olarak hareket etmediğimiz sürece de biri gelip gerekeni yapacak o yüzden hep birlikte bir kuvvet oluşturup yanlışın karşısında doğrunun yanında olma zamanı biz ve bizden sonraki esnaf kardeşlerimiz için bir düzen kurup arkasında duralım..”

Serdar Dokumacı..

“Aliağa’da yaşayan ve Aliağa’da para kazanan bir esnaf olarak sanayi sitesi esnafının sonuna kadar yanında ve destekçisiyiz..”

Bayram Bulut..

Böyle bir şey varsa bir toplantı yapılır bu sekil de değil de herkesin ismi geçecek şekilde girişlere reklam olabilir. Cuzi bir miktar herkes verir o kadar dükkan varken 20 kişi reklam verecek çekilecekler kenara bu sefer reklamı olmayan esnaflarımıza yakışır olmaz. Hem ortalık kötü, millet zorla ayakta duruyor iken Aliaga’da tabelacı reklamcı kalmamış ta İzmirlerden gelmesi o ayrı bir sıkıntı, bizim şahsi görüşümüz budur..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com