Ana sayfa » Güncel » POLİSİN MÜDAHALESİYLE YERE DÜŞEN 89 YAŞINDAKİ HEKİM KONUŞTU…

POLİSİN MÜDAHALESİYLE YERE DÜŞEN 89 YAŞINDAKİ HEKİM KONUŞTU…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türk Tabipler Birliği (TTB) başta olmak üzere sağlık emek ve meslek örgütleri kasım ayından beri ekonomik haklar, özlük haklar, etkin bir sağlıkta şiddet yakası, çalışma koşullarına dair iyileştirmeler, 5 dakika muayene dayatmasının sonlandırılması, tıp fakültelerindeki eğitimin niteliğinin artırılması gibi çeşitli taleplerle iş bıraktı.

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Taksim Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmak isteyen İstanbul Tabip Odası üyeleri ise polis müdahale etti; müdahale sırasında 89 yaşındaki Op. Dr. Erdinç Köksal yere düştü.

YERE DÜŞÜRÜLEN HEKİM KONUŞTU..

Köksal’a ve hekimlere yönelik polis müdahalesine tepkiler sürerken; Köksal da konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Halk TV’de yayınlanan ‘Halk Ana Haber’de İrfan Değirmenci’ye konuşan Köksal çamurlanan önlüğünü göstererek; ”Bu beyaz gömleğimi İstanbul Tabip Odası’na armağan etmek istiyorum. Bunu arkadaki çamuruyla beraber yıllarca saklarlar bugünün anısı olarak.

Oysa beyaz gömleğimize bir leke dahi sürülmesini istemezdik hiçbir zaman ama maalesef böyle oldu. Dileriz ki bundan sonraki beyaz gömleklerimiz çamurlanmaz, bu hale gelmez. Yalnız bu çamur Taksim’deki yerdeki çamur değil, bu çamur Ankara’dan esen rüzgarın getirdiği çamur” ifadelerini kullandı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com