Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’DAKİ SEKTÖREL SORUNLAR MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI’NDA GÖRÜŞÜLDÜ..

ALİAĞA’DAKİ SEKTÖREL SORUNLAR MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI’NDA GÖRÜŞÜLDÜ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Ticaret Odası (ALTO) bünyesinde çalışmalar yürüten Meslek Komitelerinin sorunlarının ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin görüşülerek değerlendirildiği Meslek Komiteleri Toplantısı gerçekleştirildi.

Oda bünyesinde çalışmalarını yürüten Meslek Komitelerinin sorunlarının, bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin görüşülerek değerlendirildiği ve sektörler arası dayanışmanın amaçlandığı toplantıya, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa Kaymakamı Sayın Ömer Karaman, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Hamdi Erdem, Uğur Akyıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Atalan, Dr. Y. Kemal Aygün, Abbas Gidici ile meslek komitesi üyeleri katıldı.

Meslek komitesi temsilcilerinin ilçe, bölge ve ülke gündemi ile sektörel olarak sorunları dile getirerek çözüm önerilerini paylaştıkları toplantılar oldukça verimli geçerken; sorunlar ve öneriler kayıt altına alınarak raporlama çalışmaları başlatıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, “Meslek komitelerimiz, oda-üye kaynaşmasında, sektör sorunlarının detaylı bir şekilde irdelenmesinde en önemli görevi üstlenen, vazgeçilmez organlarımızdır. Bizler tüm komite üyelerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Sahadaki sektör sorunlarını yakından takip ediyor, çözüm odaklı istişarelerde bulunuyoruz.

Meslek komitelerimizden gelen sorun ve çözüm önerilerini bizzat odamız ve TOBB kanalıyla ilgili makamlara iletip takipçisi oluyoruz. İş dünyamıza nefes aldıran çok sayıda düzenleme, üyelerimizden başlayan süreçlerin neticelenmesi ile de hayata geçti” dedi.

Gerek pandemi gerekse de ekonomideki olumsuz gelişmelere rağmen ALTO üyelerinin, üretmeye devam ederek pek çok sektörlere can verdiğini ve bu gayretin kendi mücadelelerine can suyu olduğunu dile getiren Ertürk, “Hali hazırda bu toplantıları düzenlemeye devam edip, sahanın sorunlarını bizzat sizlerden alarak; yapacağımız çalışmalarla sorunların çözümü noktasında ilgili makamlara sesimizi duyurmayı ve olumlu anlamda sonuç alabilmenin gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

ALTO Meclis Başkanı Adnan Saka da toplantıda yaptığı konuşmada, “Meslek komitelerimiz kendi sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin sesini duyurmak açısından önemli bir görev üstlenmişlerdir. Bu anlamda, Meslek Komitelerimizin; sektörlerinin taleplerini ve çözüm önerilerini Odamıza iletmelerini çok önemli buluyoruz” dedi.

Toplantının kapanış konuşmasını gerçekleştiren ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Sektörlerin sorun ve beklentilerinin görüşüldüğü toplantılara katılım sağlayarak değerli katkılarda bulunan Aliağa Kaymakamı Sayın Ömer Karaman’a teşekkür etti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com