Ana sayfa » Güncel » TEKZEN İŞÇİLERİ GENEL MERKEZ ÖNÜNDE ÖDENMEYEN ÜCRET EYLEMİ YAPACAK…

TEKZEN İŞÇİLERİ GENEL MERKEZ ÖNÜNDE ÖDENMEYEN ÜCRET EYLEMİ YAPACAK…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Yapı marketler zinciri Tekzen, işçilere ücretlerin tamamının yarın yatırılacağı sözünü verdi. Maaşlar yarın da yatırılmazsa işçiler Çarşamba günü sabah saat 09.00’da Tekzen’in genel merkezi önünde eylem yapacaklarını ifade etti.

Yapı marketler zinciri Tekzen, işçilere geciken maaşlarının yatırılacağı yönünde verdiği sözü tutmadı. İşçilerin aktardığına göre son olarak aralık maaşlarını ödeyen Tekzen bugün 500 lira ile 700 lira arasında değişen tutarlarda ödeme yaptı ve ücretlerin tamamının yarın yatırılacağı sözünü verdi.

İşçiler maaşlarının yarın da yatmaması durumunda Çarşamba günü saat 09.00’da Tekzen’in İstanbul Kağıthane’de bulunan genel merkezi önünde eylem yapacaklarını belirtti.

Ülkenin ilk yapı marketleri zinciri olma özelliği taşıyan ve 57 ilde 125 şubesi bulunan Tekzen firmasında maaş skandalı devam ediyor. İşçilerin aktardığına göre Tekzen sonra olarak aralık ayı maaşı olan 2 bin 825 lirayı işçilerin hesabına ocak ayında yatırdı. İşçilere hesabına 1 Şubat’ta yatırılması gereken ocak ayı maaşları ise yatırılmadı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com