Ana sayfa » Güncel » HALICI: “KRİZ MASASI NET BİLGİ VERMİYOR, VATANDAŞ TA BUNA İSYAN EDİYOR..”

HALICI: “KRİZ MASASI NET BİLGİ VERMİYOR, VATANDAŞ TA BUNA İSYAN EDİYOR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Isparta’da yoğun kar yağışı hayatı felç etti ve koca bir şehir karanlığa gömüldü. Günlerdir elektrik verilemeyen şehrin AKP’li Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, büyük bir sorun olmadığını söyledi ve “Bu 2-3 günlük sıkıntı bizleri rahatsız etmedi, etmemesi de gerekiyordu.

Ülke olarak büyük bir kuraklık yaşadık. Isparta’mızda da yüz göstermeye başlamıştı. Bu yağan bereket bizleri sıkıntılı günlerden kurtardı. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde bereketli bir yıl geçireceğiz.” diye konuştu.

Yoğun kar yağışının ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Isparta’ya giderek incelemelerde bulundu.

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Gerçek Gündem’e yaptığı açıklamada, “Dün Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Isparta’ya geldi. O geldikten sonra bir süre elektrik verildiğini gördük. Fakat şöyle bir sıkıntı var nakil hatları koptuğu için onlar onarılamadan jeneratör bile getirseniz enerji veremiyorsunuz. Birçok mahalle, ilçe karanlıkta kaldı. İlçelere bağlı köylerde de aynı sıkıntılar var. Nakil hatları onarılmadan Isparta’ya elektriğin tamamen gelmesi mümkün görünmüyor.” ifadelerini kullandı.

Halıcı, “Kriz masası net bilgi vermiyor. Vatandaş buna itiraz ediyor. Buna dair bir öngörünüz yok mu? Hiçbir net açıklama yapılmıyor. Kriz masası hem geç kuruldu hem de düzgün çalışamıyor. Yollar da hala kapalı. Belediye yolları hala açamadı. Mahalle aralarına girilemedi, ilçelerden köylere giden yollarda sıkıntı var.” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com