Ana sayfa » Güncel » Bitcoin, Tarihinin En Kötü Yeni Yıl Başlangıcını Yaptı, Düşüş Sürüyor…

Bitcoin, Tarihinin En Kötü Yeni Yıl Başlangıcını Yaptı, Düşüş Sürüyor…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Günümüzde artık bitcoin piyasasına girmeyenler bile kripto paralar konuşuyor. Kripto paralar birçok ülkede yasal; hatta bazı ülkeler resmi para birimi olarak kripto para kullanmaya başladı. Bunlar olurken ise kripto para birimleri oldukça büyük bir değer kaybı yaşamaya devam ediyor.

Geleceğin para birimi olarak gösterilen bitcoin geçen hafta düşmeye devam ederek yüzde 16.8’e kadar değer kaybetti. Diğer kripto paralar da büyük kayıplar yaşadı ve Ethereum yüzde 25lik bir düşüş yaşadı. Bitcoin tarihindeki yılın en kötü başlangıcını yaptı. Kasım ayında neredeyse 68.000 dolarlık rekor seviyeye ulaşan bitcoin şimdi ise 36.000 doların altında.

Bitcoin sadece 1 haftada 8.000 dolar değer kaybı yaşadı..

Bitcoin’in fiyatı geçtiğimiz hafta da büyük bir düşüş yaşadı. Perşembe gecesi 43.000 dolardan Cuma günü yaklaşık 38.500 dolara kadar düştü. Bu düşüş Cumartesi sabahı daha da artarak devam etti ve bitcoin 35.140 dolarları gördü. Şu anda ise 35-36 bin dolar arasında seyrediyor.

Yılın başında bitcoin piyasasına giren herkes üç hafta içinde kripto parasının değerinin yüzde 23’ünden fazlasını kaybetti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com