Ana sayfa » Güncel » BALIKESİR’DE DEPREM!, İZMİR VE İSTANBUL’DAN DA HİSSEDİLDİ…

BALIKESİR’DE DEPREM!, İZMİR VE İSTANBUL’DAN DA HİSSEDİLDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Balıkesir’de 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve Bursa da dahil olmak üzere çevre illerde de hissedildi.

Merkez üssünün Balıkesir’in Dursunbey ilçesi olduğunu bildirilirken; AFAD depremin 4.7 büyüklüğünde ve 11.49 km derinlikte gerçekleştiği duyurdu.

Deprem, merkez üssü Balıkesir’in yanı sıra İstanbul, İzmir ve Bursa’dan da hissedildi. Depremin ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya bir açıklama yaptı.

Yerlikaya açıklamasında, “Balıkesir’de 4.7 büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul’da da hissedilen deprem’den etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun” ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN SOYLU: “BİLDİRİLEN OLUMSUZ BİR DURUM YOK..”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise yaptığı açıklamada, ”Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine intikal eden herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Ekiplerimiz tarafından saha taraması devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.

AFAD’DAN AÇIKLAMA..

İçişleri Bakanlığı’na bağladı AFAD da yaptığı açıklamada herhangi bir olumsuz durumun henüz bildirilmediğini aktardı.

Yapılan açıklamada, “Geçmiş olsun Balıkesir. Dursunbey ilçesine meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 4,7 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Gelişmeleri takip ediyoruz” denildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com