Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA SAADET PARTİSİNİN MAHALLE VE KÖY ZİYARETLERİ SÜRÜYOR…

ALİAĞA SAADET PARTİSİNİN MAHALLE VE KÖY ZİYARETLERİ SÜRÜYOR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Saadet Partisi Aliağa İlçe Yönetiminin mahalle ve köy ziyaretleri sürüyor.

Saadet Partisi Aliağa ilçe başkanlığı’nın bir süre önce başlattığı mahalle ve köy ziyaretleri devam ediyor. Muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Saadet parti Aliağa ilçe teşkilatı mahalle ve köylerin  sorunlarını dinliyor.

Bu bağlamda bu haftaki ziyaretini Yukarı Şehit Kemal köyüne yapan Saadet Partisi Aliağa ilçe başkanı Mahmut Koç ve yönetimi Yukarı Şehit Kemal muhtarı sayın Kasım Ercan ve köy halkı ile istişarelerde bulundu.

Gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti Saadet Partisi ilçe başkanı Koç ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; siyaseti tüm insanlığın saadetini gözeterek yapmayı benimseyen bir partiyiz ilçemizi karış karış gezmeye vatandaşlarımızın problemlerini ve bizlerden beklentilerini dinlemeye devam ediyoruz ve hız kesmeden de devam edeceğiz.

Ülkemiz iktidarın basiretsiz ve ferasetsiz politikaları sebebiyle savrulma yaşamaktadır. Ülkemizde ekonomik eşitsizlik hayat pahalılığı derinleşerek devam ediyor. Bakınız son araştırmalara göre en zengin yüzde %10, ülke gelirinin %54’ünü elinde tutuyor; bu eşitsizlik ülkemizin temel problemidir.

Bir yanda en temel ihtiyaçlarını alamaz hale gelen bir millet diğer yanda ise küçük mutlu bir azınlık 2022 yılı bütçesinde  Adalet ve kalkınma Partisi bütçede 240 milyar lira faize pay ayırmış durumda ,bu 300 milyarı bulacak, bir taraftan nas var diyeceksiniz diğer taraftan korkunç bir biçimde millete faiz ödeteceksiniz. Neyi savunuyorlar, rotaların nedir bilmek mümkün değil.

Halkımızın iki kıymetli şeyi var bunlar umut ve güven, milletimizin iktidara güveni kayboldu, umudunu da yitirirse durum vahim.

Vatandaşlarımıza sesleniyorum ;milli görüş iktidarı en zor zamanlarda iş başına geldi geçmişte havuz sistemi kuruldu ,İslam ülkeleri işbirliği kuruldu, asgari ücretliye, işçiye, memura süper bir şekilde gelir temin edildi, ülke kaynakları faaliyete geçirildi, İsraf önlendi, yolsuzluk ve lüks önlendi, halkımızın cebine bir şeyler girdiğini hep birlikte gördük.

İnşaallah bütün bu olumsuzluklara rağmen halkımız yetkiyi Saadet Partisi’ne verir, hem bölgenin hem de ülkemizin umudu haline tekrar geliriz..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com