Ana sayfa » Siyaset » FATİH PORTAKAL: “MHP TARİHİ BİR HEZİMET YAŞAYABİLİR..”

FATİH PORTAKAL: “MHP TARİHİ BİR HEZİMET YAŞAYABİLİR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gazeteci Fatih Portakal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel’i hedef alan açıklamalarını yorumladı.

TBMM’deki 2022 yılı bütçe görüşmeleri devam ederken; CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun görüşmelerin ilk gününde yaptığı konuşmanın ve olaylı geçen İçişleri Bakanlığı görüşmelerinin yankıları da hala sürerken; yaşanan olayların ardından herhangi bir açıklama da bulunmayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, sessizliği bozmuş, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel’i hedef almıştı.

Kılıçdaroğlu için ”Artık CHP’yi HDP’den, Kılçdaroğlu’nu terörist Demirtaş veya terörist Karayılan’dan ayırt etmek, ayrı değerlendirmek neredeyse imkansızdır” ifadelerini kullanan Bahçeli, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel için ise ”İçişleri Bakanımıza çakal demek de soysuzluk ve terör seviciliktir” demişti.

FATİH PORTAKAL: “MHP TARİHİ BİR HEZİMET YAŞAYABİLİR..”

Bahçeli’nin açıklamaları sonrası gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

MHP’nin seçimlerde tarihi bir hezimet yaşayacağını öne süren Portakal, ”Neye göre insanları yaftalıyor anlamak mümkun değil! Garip olan bu söylemlerin hala etkili olduğunu düşünüyor olması.Kanimca kendisini ve bir kitle partisini iyice dibe çekmesi. MHP sandık kurulduğunda tarihi bir hezimet yaşayabilir. Kendi bilir” diye yazdı.

Portakal’ın paylaşımı şöyle:

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com