Ana sayfa » Yerel » HALK GÜNÜNDE HALKI DİNLEDİ, SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN TALİMATLAR VERDİ…

HALK GÜNÜNDE HALKI DİNLEDİ, SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN TALİMATLAR VERDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman’ın bir süredir Perşembe günleri 13:00/14:00 saatleri arasında düzenlediği: “Halk Günleri” uygulaması devam ediyor.

Kaymakam Karaman’ın bugünkü kabullerinde yerel basında hazır bulundu. Karaman, kendisinden akülü tekerlekli iskemle talebinde bulunan bir vatandaşın talebini, Aliağa Engelliler Derneği Başkanı Aytaç Bayar ile görüşerek temini yönünde değerlendirme de bulundu.

HALK GÜNÜNDE HALKI DİNLEDİ, SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN TALİMATLAR VERDİ…

Kaymakam Karaman yine engelli bir gencin iş talebini dinleyip görevli personele gencin eğitimi ve almış olduğu kurslarında değerlendirilmesi ve iş talebinin olumlu yönde değerlendirilmesi için gerekli girişimlerin yapılması talimatını verdi.

Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman kırsal mahalle de ikamet eden yaşlı bir vatandaşın kışlık kömür isteğini yine olumlu olarak değerlendirip Vakıf’dan 750 kilogram kömür temin edilmesi talimatında bulundu.

“BULUNDUĞUM HER YERDE, HİZMET ODAKLI BİR GÖREV BİLİNCİYLE ÇALIŞMALAR YAPTIM, YAPMAYA DA DEVAM EDİYORUM..

Kaymakam Karaman basına yaptığı değerlendirme de, 38 yıldır Kaymakam ve bir dönemde Vali olarak Devlete hizmet verdiğini, hizmet odaklı bir görev bilincine sahip olduğu için bulunduğu her yerde arkasında iz bırakan çalışmalar yaptığı ifadesinde bulundu.

Karaman geriye kalan 2-3 yıllık hizmet sürecinde de yine hizmet odaklı görev bilinciyle çalışacağını, Aliağa halkının devlete yönelik taleplerini dinlemek ve öğrenmek için halk günleri düzenlediğini, bu şekilde talepleri ilk elden değerlendirip gerekli çalışmaların yapılmasının, sorunların daha kısa bir sürede çözülmesi için son derece yararlı olacağına inandığını da sözlerine ekledi…

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com