Ana sayfa » Siyaset » “MUHALEFET PARTİLERİNİ HER TÜRLÜ PROVAKASYONA KARŞI UYARIYORUM..”

“MUHALEFET PARTİLERİNİ HER TÜRLÜ PROVAKASYONA KARŞI UYARIYORUM..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt gündeme ilişkin açıklama ve uyarılarda bulunarak, gidişatın endişe verici olduğunu belirtti.

Başkan Bozkurt açıklamasında; “Ülkemizde son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar her geçen gün kendini daha çok hissettirmektedir. Ülkemiz büyük bir kaosa sürüklenmektedir. Ülkemizde her an bir iç karışıklık baş gösterebilir. Halkımızın provokatörlere dikkat etmesi ve propagandalara gelmemesi elzem ve önemlidir.

Hükümeti yönetenlerin artık Araplar gibi zenginleşmeye terk edip çok acil gelişime dönük ekonomik politikalar geliştirmesi önem arz etmektedir.

Muhalefet partilerini uyarıyorum. Ülkemizde olacak bir kaosun algı yönetimi ile günah keçisi olabilirler. Muhalefet Partileri tüm teşkilatlarını ve üyelerini her türlü provakatör olaylara karşı uyarması ve bunu sürekli olarak medyada tekrar etmesi önemlidir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 yılını sivil anayasa ile taçlandıracağız söyleminin altı boş değildir. Ülkemizde meydana gelecek bir kaosun günah keçisi olarak muhalefet partilerini işaret etmesi halinde halkın büyük bir kesiminin sivil anayasaya evet demesinin önünü açacaktır.

Sivil anayasa ile ülkemizdeki sosyal devlet ilkeleri ve temel hak ve özgürlüklerin tamamen kısıtlanacağı veya ortadan kaldırılacağı hususu gözden kaçırılmamalıdır.

Halk olarak artık uyanmamız ve ülkemizin üzerine oynanacak her türlü oyuna karşı dikkatli olmamız gerekmektedir.

Halkımız maalesef adeta çevresinde olup bitenden habersiz bir şekilde günlük hayatlarını sürdürmektedir.

Unutmayalım hepimiz aynı gemide yolculuk yapıyoruz. Gemi batarsa yarınlarımız ve geleceğimiz olan çocuklarımızın da yarınlarının sular altına gömüleceği hatırlardan asla çıkarılmamalılıdır.” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com