Ana sayfa » Yerel » MENTAL PSİKOLOJİ VE DİYET DANIŞMANLIĞI ALİAĞA’LILARIN HİZMETİNDE…

MENTAL PSİKOLOJİ VE DİYET DANIŞMANLIĞI ALİAĞA’LILARIN HİZMETİNDE…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Uzman Klinik Psikolog Elif Nur Tanfener’in kurucusu olduğu Mental Psikoloji ve Diyet Danışmanlığı Aliağa’lıların hizmetine girdi.

İki kat olarak hizmet verecek olan klinik son derece geniş ve ferah bir alana sahip. Kliniğin felsefesini zihin ve beden etkileşimini esas alarak oluşturan Tanfener beden veya zihindeki herhangi bir problemin bir diğerini mutlaka etkilemesini örnek göstererek bu alanda ekip çalışmasının çok kıymetli olduğuna dikkat çekiyor.

Klinik’te Tanfener’in dışında Diyetisyen Fulya Türkoğuz ve Fizyoterapist Ayfer Bulduk hizmet verecek. Bu uzman kadronun vereceği hizmetler ise,

Psikoloji alanında çocuklarda oyun terapisi, ergen ve yetişkinlerde bilişsel davranışçı terapi ve emdr yöntemleri ışığında sınav kaygısı, panik bozukluk, okb, depresyon, travma, yas vb başta olmak üzere birçok rahatsızlığın psikoterapi uygulamaları yer almakta. Aynı zamanda ebeveyn danışmanlığı ve çift terapisi hizmetleri de Tanfener’in uzmanlık alanları arasında.

Beslenme ve diyet danışmanlığında vücut analizi, kilo problemleri, hastalığa bağlı diyet tedavisi, anne-çocuk beslenmesi danışmanlığı, gebelik döneminde sağlıklı beslenme çalışmaları kişiye özgü ve her hafta değişen listelerle hazırlanmakta.

Fizyoterapi alanında ise fizyoterapist eşliğinde reformer pilates uygulamaları özellikle pandemi döneminde kalabalıktan izole bir şekilde birebir egzersiz yaparak forma girmek isteyenler için tercih sebebi. Aynı zamanda postür analizi, egzersiz danışmanlığı, kinezyolojik bantlama, manuel terapi de yine hizmetleri arasında.
.
Mental Psikoloji ve Diyet Danışmanlığı uzman kadrosu ve açılışa özel fiyatlarıyla danışmanlık almak isteyen bütün Aliağa’lıları bekliyor…

Adres; Atatürk mah yeni sokak no:2/1a (gençlik merkezi çaprazı)

Tel; 05364025115

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com