Ana sayfa » Yerel » Aliağa’da Cumhuriyet Bayramı Öncesi İş Yerlerine Türk Bayrağı Dağıtıldı…

Aliağa’da Cumhuriyet Bayramı Öncesi İş Yerlerine Türk Bayrağı Dağıtıldı…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa İlçesinde  Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde esnafa 2 bin adet  Atatürk resimli Türk Bayrağı dağıttı.

Aliağa   Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk , esnafları tek  tek ziyaret ederek, işletmelerin camlarına asılmak üzere Atatürk baskılı Türk bayrağı hediye ederek, hayırlı işler dileklerini iletti.

Başkan Berk  dağıtım sonrası yaptığı açıklamada, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu, aynı bayrak altında birleşen ve aynı havayı soluyan herkesin vatana ve bayrağa sahip çıkması gerektiğini kaydetti.

Aliağa  Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Cumhuriyet değerlerini kendilerine ilke edindiklerini belirten Berk “  Bu yıl  Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümünü kutlayacağız.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle tüm esnafımıza dükkanlarına asmaları için, çok güzel ve oldukça da anlamlı olan Atatürk resimli Türk Bayrağı  dağıtarak herkesin birlik ve beraberlik içinde ve de coşkuyla bu bayramı kutlamalarını istiyoruz.

Allah bu ülkenin birlik ve beraberliği bozmak isteyenlere fırsat vermesin. “dedi..

blank
blank
blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com