Ana sayfa » Güncel » BAŞKAN MUTLU’DAN; “DİJİTAL ÇARŞI” SOFRA KESESİNE TAM DESTEK…

BAŞKAN MUTLU’DAN; “DİJİTAL ÇARŞI” SOFRA KESESİNE TAM DESTEK…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’da hizmete başlayıp “Dijital Çarşı” sloganı ile tüm Türkiye’de hizmet vermeyi hedefleyen Sofra Kesesi dijital platformu yönetimi Başkanın daveti üzerine İzmir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’yu ziyaret etti.

Ziyaret’te Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk ile Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Yiğitalp’te hazır bulundu. Kahvaltı ile başlayan ziyaret sonrası sohbete geçildi. Sofra Kesesi’nin ortakları İrfan Medet Akpınar ile Bilgisayar Yazılım ve Programcısı Koray Şahin Mutlu’ya şirket ile ilgili bilgiler verdi, şirketin, kazanılan puanlarla fidan dikiminin sağlanması, engelli istihdamı gibi sosyal yönlerinin de bulunduğu ifade edildi.

Sofra Kesesi ile ilgili bilgilendirmeyi ilgi ile izleyen Başkan Mutlu birlik adına geçmiş deneyimlerden söz ederek tavsiyelerde bulundu. Sofra Kesesi’nin önce Aliağa sonrasında İzmir ve ülke esnafı için son derece yararlı olacağına inandığını belirterek şu ifadelerde bulundu;

“ALİAĞA HALKININ, ESNAFININ BU PLATFORMA SAHİP ÇIKMASI LAZIM..”

“Bir çok dijital platform var, benzer şekilde hizmetler veren. Bunlar komisyonları kendileri belirliyor. Siz Sofra Kesesi olarak esnafla birlikte belirleyin komisyonu. Aliağa Halkının bu platforma sahip çıkması lazım. Ne kadar güzel çalışılmış, üzerine yıllarca kafa yorulmuş bir sistem yaratmış olsanız da Aliağa halkı ve esnaf Aliağa’nın bu dijital çarşısına sahip çıkması gerekiyor.

“ESNAF VE TÜKETİCİ BURADA MENFAATİ OLDUĞUNU GÖRECEK VE SİSTEM KARŞILIKLI GÜVENLE İŞLEYECEK..”

Esnaf burada menfaati olduğunu görecek, bunu bilecek, o şekilde, benimde burada olmam lazım diyerek sizlere destek verecek. Bu sisteme girdiğinden dolayı kazancının arttığını görecek ve karşılıklı güven içinde sistem tıkır-tıkır işleyecek.

“ALİAĞA’LILARIN, PARA ALİAĞA’DA KALACAK DİYEREK MİLLİYETÇİLİK DUYGUSUYLA HAREKET ETMESİ LAZIM..”

Aliağa Halkı da bunu kullanacak, iyi bir tanıtım ve reklam bunun ön koşulu. O zaman ne olacak, bu işi yapan diğer firmalar yerine ihtiyaçlarınızı sizin üye esnaflarınızdan karşılayacak Aliağa halkı. Siz varken ihtiyaçlarını diğerlerinden karşılıyorsa bu olmaz. Milliyetçilik duygusuyla hareket etmesi gerekiyor Aliağa’lıların. Bunlar benim kendi insanım, kendi esnafım, kendi ülkem diye düşünecek ve bu duyguyla hareket edecek. Sizin üzerinizden yapacağı alışverişte harcayacağı paranın Aliağa’da kalacağını bilecek. Milli menfaatları, milli duyguları ön plana çıkaracak.

“ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE, DİJİTAL ÇARŞI HAYIRLI OLSUN, BİRLİK OLARAK, TABİKİ DESTEK VERECEĞİZ..”

Daha önce hayata geçmiş uygulamalar tamamı ile para kazanmaya yönelik bir sistem kurmuşlar, oysa sizin hedefiniz esnafı bir araya getirip bir güç birliği oluşmasını sağlamak, esnafın kendi malını dijital ortamda sunması ve halkında daha uygun fiyatlardan alışveriş yapmasını sağlamak. Biz tabi ki bunun arkasında dururuz, Oda başkanı arkadaşlarım, kardeşlerim tabi ki destek verir. El ele verildiğinde halledilmeyecek hiç bir şey yoktur.

BERK-YİĞİTALP; “BİZDE BU SİSTEMİN BİLEŞENLERİ OLARAK ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ..”

Başkan Zekeriya Mutlu’nun açıklamalarının ardından Başkanlar Serdar Berk ve Salih Yiğitalp; “Son derece güvenilir olan bu projeyi, Aliağa esnafının ve halkın en kısa sürede sahipleneceğine inanıyor, Aliağa esnafı olarak biz de bu sistemin bileşenleri olarak projenin tanıtımı ve yaygınlaşması için elimizden gelen desteği vereceğiz” ifadesinde bulundular.

Bütün Başkanlar; “Sofra Kesesi öncelikle Aliağa’lılara, sonrasında İzmir’e ve bütün ülkemize hayırlı-uğurlu olsun, yolunuz açık olsun” temennisinde bulundular.

Toplantı toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com