Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA SAADET PARTİSİNDEN ZİYARETLER…

ALİAĞA SAADET PARTİSİNDEN ZİYARETLER…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Saadet Partisi Aliağa ilçe başkanı ve yönetimi Petrol_iş Aliağa şubesini ziyaret etti.

Yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunan Koç yaptığı açıklamada; Saadet Partisi olarak her zaman olduğu gibi işçi ve emekçilerin yanımda olduklarını ifade ederek şunları ekledi.

Ekonomik olarak her geçen gün daha büyük bir darboğaza giriyoruz. Vatandaşlarımızın alım gücü giderek azalmaktadır. Günümüzde bir ailenin geçimini sağlayacak ücretin ne olması gerektiğini Vicdan sahibi idarecilere bırakıyorum .

1996 yılında efsane 54. hükümetin başbakanı Necmettin Erbakan hocamızın işçi ve düşük maaşlı çalışanlara verdiği % 300 gibi bir zam, değil Türkiye, dünya tarihinde bir ilktir. Bu zammı biz verdik yine ancak biz veririz .

Aziz milletimiz her şeyin en iyisine layıktır. Saadet Partisi olarak İşci Sendikalarımızın ve Tüm İşçi kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum yaşanabilir bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz hürmet  ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Koç ve beraberindeki Parti yöneticileri ile sürdürdüğü ziyaretlerinde Çaltılıdere muhtarı Şenol Yoldaş ile görüştü.

Koç yaptığı açıklamada; Çaltılıdere ile ilgili muhtarımız dan bilgiler aldık. Çözüm üretilmesi noktasında gayret içerisindeyiz. Muhtarımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor başarılar diliyoruz.” ifadesinde bulundu…

 

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com