Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALTGEÇİTLERE DENETİM VE CEZAİ UYGULAMA…

ALİAĞA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALTGEÇİTLERE DENETİM VE CEZAİ UYGULAMA…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğince ilçemiz Hürriyet Caddesinde yayaların kullanabilmesi için yapılmış olan yaya alt geçitlerinde motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücüleri üzerinde denetimler yapıldı.

Yaya geçidini araçları ile ihlal eden sürücülere gerekli cezai işlemler uygulandı, alt geçitleri kullanan sürücülerin ihlallerini engellemek için trafik denetleme büro amirliği tarafından giriş ve çıkışlarına levha yaptırılarak alt geçitlerin giriş ve çıkışlarına asılmak suretiyle bu yasağın görünürlüğünü arttırarak ihlalleri en aza indirmek için gerekli çalışmalar yapıldı.

Alt geçitlerin sadece yayalar tarafından kullanılabileceğini motosiklet vb araçların alt geçide girmemesi için esnaf odası başkanlığı ile görüşülerek, ilçede faaliyet gösteren motosiklet, motorlu bisiklet vb. ile paket servis dağıtımı yapan lokanta restaurant dönerci ve pizzacı türü iş yeri sahipleri de ayrıca bilgilendirildi.

Yaya geçidini kullanan 26 adet motosiklet ve elektrikli bisiklet tarzı araç kullanıcılarına toplamda 3744 tl para cezası yazıldı. Alınan bilgiye göre Aliağa ilçe emniyet müdürlüğünce altgeçitlere yapılan kontroller sürekli devam edecek..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com