Ana sayfa » Siyaset » “PARTİMİZ MİTİNG ALANLARINDA FOTOĞRAF HİLESİ İLE SAYI ARTTIRMAYI BİLMEZ..”

“PARTİMİZ MİTİNG ALANLARINDA FOTOĞRAF HİLESİ İLE SAYI ARTTIRMAYI BİLMEZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2 günlük İzmir ziyareti kapsamında Çeşme’deki Cumhuriyet Meydanı açılışına katıldı.

AKP İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı paylaştığı fotoğraf ile meydanın boş kaldığını ima etti ve gülerek şu yorumu yaptı;

‘’Çeşme’de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için coşkulu(!) kalabalık(!) hazır(!) Milletvekili olduğu ilde bile karşılığı olmayan bir Genel Başkan…’’

Çankırı’nın paylaşımının altına vatandaşlar da tepki gösterirken CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül alandaki kalabalığı gösteren bir fotoğrafı paylaşarak AKP’li vekile gülerek yanıt verdi.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat da yine alandaki kalabalığı gösteren fotoğrafı paylaşarak, ‘’Şaka ise komik, değilse daha komik! Genel Başkanınızın tepeden bakış açısı sizin de zihniyetinize bulaşmış.’ sözlerini kullandı.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan da, ‘’Partimiz miting alanlarında fotoğraf hilesi ile sayı artırmayı bilmez. Halkımızın artan ilgisi ve teveccühü sanırım sizleri rahatsız ediyor ama bugün o meydandaki herkes güzel günlerin yakın olduğunu biliyor.’ sözleriyle tepki koydu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com