Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA SAADET PARTİLİ HEYET’TEN BİR DİZİ ZİYARET…

ALİAĞA SAADET PARTİLİ HEYET’TEN BİR DİZİ ZİYARET…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Saadet Partisi İlçe Başkanı ve yönetimi bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Aliağa Cumhuriyet Baş Savcısı Mehmet İmir’i makamında ziyaret eden Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç ve yönetimi Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet İmir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Koç ziyaretle ilgili;

“Ülkemizin şu anda en çok ihtiyaç duyduğu konu adalettir.Adaletin tecellisi devletin varlığının en önemli vasfıdır.Yeni adli yılın adaletin gerçekleşeceği bir yıl olması temennisi ile hayırlara vesile olsun. Cumhuriyet Baş Savcımız Mehmet İmir’e görevinde başarılar diliyorum ifadesinde bulundu.

Saadet Partili heyetin bir diğer ziyareti ise Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Can Gökgöz’e oldu. Koç; toplumun huzuru için sarf ettikleri yoğun çaba ve emek için Saadet Partisi Teşkilatı adına komutanımıza ve jandarma ekiplerimize görevlerinde başarılar diliyor ve şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

Son ziyaret ise Aliağa İlçe Tarım Müdürü M.Selim Aksakal’a yapıldı. Koç; tarımın bir milli güvenlik meselesi olduğunu belirtip, “Türkiye’nin tarımda kendi kendine yetebilen bir ülke iken yanlış politikalar yüzünden ithalatçı duruma düştüğünü, üretim ve üreticiyi merkeze alan tarım politikalarının uygulanması gerektiğine vurgu yaptı.

Başkan Koç Müdür M.Selim Aksakal’a görevinde başarılar temennisinde bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com