Ana sayfa » Güncel » BÜYÜKŞEHİR’DEN ADANA’YA YARDIM ELİ…

BÜYÜKŞEHİR’DEN ADANA’YA YARDIM ELİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Adana’nın Kozan ve Aladağ ilçelerinde çıkan yangından zarar gören yurttaşlar için hazırladığı yardım malzemeleri yola çıktı.

Beyaz eşyadan deterjana kadar pek çok ihtiyaç malzemesinin bulunduğu 7 araç, 14 personel ile Adana’ya gidiyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Ormanlarımızla beraber ciğerlerimiz de yanıyor.

Bu zorlu günleri yine dayanışmayla atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız. Adanalı yurttaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Yalnız olmadıklarını bilmeliler. Birbirimize sahip çıkacak, el ele vererek güçleneceğiz” dedi.

Adana’ya giden yardım malzemeleri arasında buzdolabı, çamaşır makinesi, set üstü ocak, halı, yastık, battaniye, portatif yatak, çay, şeker, havlu kağıt-tuvalet kağıdı, tek kullanımlık yüz havlusu, karton bardak, ıslak mendil, el feneri, pil, sıvı sabun, şampuan, bulaşık ve çamaşır deterjanı var.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ihtiyaç duyulması halinde Manavgat’a da yardım malzemesi göndermeye hazır olduklarını ifade etti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com