Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA-HELVACI’LI VATANDAŞLAR YETKİLİLERDEN ACİL YANIT BEKLİYOR…

ALİAĞA-HELVACI’LI VATANDAŞLAR YETKİLİLERDEN ACİL YANIT BEKLİYOR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Son bir aydır Hem Whatsapp’tan, hem messenger’dan hemde kuzeyegehaber.com’dan sürekli mesajlar ve bazı grafikler geliyor. Aliağa’lı bazı vatandaşlar bir sorunun yanıtını arıyor ve gerekli incelemenin yapılmasını talep ediyor. CİMER’ede bir kaç kez başvuru da bulunulmuş ancak taleplerine bir yanıt alamamışlar.

Bu konunun aslı-astarı var mıdır bilmiyoruz ancak verilen bilgilerin doğru olması halinde durumdan haberi olmayan yetkililerin haberdar olması ve gerekli inceleme ve düzeltmelerin yapılması için talimat verilmesi gerektiği kanısındayız.

Yazıyı görüntüle

Sadece bazı imla hatalarını düzeltip, mesajları yollayanların isteği üzerine kimlik bilgilerini saklayıp mesajları olduğu gibi siz sayın okurlarla paylaşıp, yetkililerin dikkatine sunuyoruz…

“Aliağa Belediyesine bağlı Helvacı Fatih Mahallesi Bahçelievler Sokak Küme Evlerinde kamuya ait alanlar ve sokaklar ihlal edilmiş, çocuklar için ayrılmış oyun parklarına kaçak evler yapılmıştır.

Devlete ait sokaklar şahıslara özel demir kapılarla kapatılmıştır. Bu konuda CİMER’e yapılan tüm şikayetlerin üzeri Aliağa Belediyesinin bazı birimleri tarafından örtülmüştür. Başkanımızın şahıslara değil kamuya hizmet bilinciyle hakkımızı savunmasını ve bu durumu incelemeye almasını talep ediyoruz.

Konu ile ilgili incelemeyi Aliağa Belediyesi üzerinden yapabilirseniz, önceki mailde bahsettiğimiz kaçak yapılar ve kapatılan yollar ile ilgili tebligat olduğu ve yıkım kararının mevcut olduğunu görebilirsiniz.

Tüm bunlara rağmen, bu kaçak yapıları yapan ve yolları kendilerine kapatan şahısların belediyede bulunan bağlantıları tarafınca bu kararlar “BAŞKANIN HABERİ OLMAKSIZIN” sümenaltı edilerek üzeri kapatılmıştır.

Alınan kararlara rağmen bu şekilde bir tutum izlenmesi sonucu yapılabilecek tek şey size ulaşarak sesimizi duyurma isteğidir. Çünkü habercilik anlayışınız, etik değerleriniz ve etkinizin farkındayız.

Umarız ki, CİMER gibi bir mercii ile bile elde edemediğimiz çözüme sizin aracılığınızla ulaşabiliriz.

Tüm yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler. İyi çalışmalar..”

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com