Ana sayfa » Yerel » YATIRIMCILAR RADARLARINI, ALİAĞA-ÇALTILIDERE’YE ÇEVİRDİ, EMLAK FİYATLARI HAREKETLENDİ!..

YATIRIMCILAR RADARLARINI, ALİAĞA-ÇALTILIDERE’YE ÇEVİRDİ, EMLAK FİYATLARI HAREKETLENDİ!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’ya bağlı Çaltılıdere Mahallesinde halen yapımı devam eden Meslek Hastalıkları Hastanesi ile 20 bin civarında istihdam sağlaması düşünülen Yat ve Tekne İmalat Tesisi, yatırımcıların radarlarının bu bölgeye çevrilmesine neden oldu.

Kuzey Ege Haberi, bölgeyle ilgili haberleri nedeniyle yurdun dört bir yanından arayan emlak-gayrımenkul yatırımcıları bölge hakkında bilgi edinme yarışına girdiler adeta. Sadece bilgi edinmek değil bir bölümü yatırım yapmaya yönelik yapıyorlar aramalarını.

Durum böyle olunca, daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak ve bilgi talep edenlerle paylaşabilmek amacıyla bazı emlak-yatırım danışmanlarıyla Çaltılıdere’nin bugünü ve yarınını konuştuk..

-Çaltılıdere nereye gidiyor?, bölgenin yakın geleceğiyle ilgili bir profil çizmek gerekirse neler söylerdiniz?

“Evet, doğrudur. Ülkemizin her yanından bölgeye yönelik büyük bir ilgili olduğu muhakkak. Her gün ortalama 5-10 arası telefon alıyoruz. Arayanlar kendilerince pek belli etmeden! Çaltılıdere’nin yakın geleceğiyle ilgili bilgi edinmeye çalışıyorlar.

Bölgede arazi fiyatları dönüm başına 300-500 bin liraya ulaşmış vaziyette. Görülüyor ki oluşan ve yakın bir gelecekte oluşacak olan talep fiyatları daha da yukarıya çekebilecek.

Yat ve Tekne Tersanesi ile Meslek Hastalıkları Hastanesinin Hinterlandında lokasyonuna göre oluşan fiyatlar bunlar. Böyle kalmayacağı da kesin. Doğrusunu isterseniz, fiyatlar nereye varır, şimdiden net olarak kestirebilmek mümkün değil. Kısaca bölgenin yatırımcıların yeni cazibe merkezi olacağını söylemek asla kehanet değil.

Gelişmeleri takip ediyor, yeni trendler doğrultusunda müşterilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Aliağa’mız adına bölgede yaşanacak olan gelişmelerin hayırlı-uğurlu olmasını diliyoruz…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com