Ana sayfa » Güncel » BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NUN, UÇAN TAKSİ İFADESİNE SOSYAL MEDYA’DAN MÜTHİŞ EĞLENCELİ YORUMLAR!..

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NUN, UÇAN TAKSİ İFADESİNE SOSYAL MEDYA’DAN MÜTHİŞ EĞLENCELİ YORUMLAR!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün yaptığı açıklamada dünyadaki hava taşımacılığı gelişmelerini yakından takip ettiklerini açıklayarak 10 yıl içinde uçan taksileri görmeye alışacağımızı ifade etmişti. Bakanın bu açıklamaları sosyal medya kullanıcılarının gündemi oldu.

Geçtiğimiz saatlerde sizlerle aslında pek çok kişinin tahmin ettiği bir öngörünün haberini paylaşmıştık. Kapadokya Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Havacılıkta Gelecek ve Gelişen Teknolojiler Çalıştayı”na katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, önümüzdeki 10 yılda insansız hava araçlarının çok daha gelişmiş olduğunu göreceğimizi söylemişti.

Ardından dünyanın pek çok ülkesinde hava taşımacılığı çalışmalarının bir parçası olan uçan taksilere değinen Bakan, uçan taksileri de göklerde görmeye alışmaya başlayacağımızı ifade etmişti. Bakanın bu sözlerinin ardından uçan taksi kavramı, sosyal medyada gündeme dönüştü. Bizler de sosyal medyada uçan taksiler için yapılan yorumlardan bazılarını sizler için derledik..

Uçan taksi açıklamasına gelen yorumlar:

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com