Ana sayfa » Güncel » “BİZ ÇİĞLİ’YE SAHİP ÇIKTIK, AMA ÇİĞLİ BİZE SAHİP ÇIKMADI!..

“BİZ ÇİĞLİ’YE SAHİP ÇIKTIK, AMA ÇİĞLİ BİZE SAHİP ÇIKMADI!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Utku Gümrükçü’nün belediye başkanı olduğu Çiğli’de CHP’li gençler 2019 yerel seçimleri öncesinde CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan’ın kendilerine iş sözü verdiğini ancak 2 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen verilen sözün tutulmadığını iddia etti.

İş sözünün yerine getirilmesini isteyen gençler Çiğli Belediyesi önünde eylem yaptı. CHP’li gençler belediye binası önünde ‘Sayın Genel Başkanım! Biz Çiğli’ye Sahip Çıktık, Çiğli Bize Sahip Çıkmadı’ yazılı pankartla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da çağrı yaptı.

İş sözleri yerine getirilene kadar eyleme devam edeceklerini belirten CHP Çiğli Üyesi Ersin Akyüz Çiğli Belediyesi’nin örgütüne sahip çıkmadığını öne sürdü. Akyüz, eylemlerden sonuç alamazlarsa açlık grevine gideceklerini de ifade etti. 

‘SÖZLERİNİ TUTANA KADAR EYLEME DEVAM EDECEĞİZ..’

CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan’ın kendilerine 2 buçuk yıl önce iş sözü verdiğini ancak tutmadığını öne süren CHP Çiğli Üyesi Ersin Akyüz, iş sözü yerine getirilene kadar belediye önünde eyleme devam edeceklerini gerekirse açlık grevine başlayacaklarını söyledi. İlçe Başkanı Özcan ve Belediye Başkanı Gümrükçü’ye tepki gösteren CHP’li Akyüz, “İlçe Başkanımız Mert Özcan yerel seçimlerde bize iş sözü verdi, ‘Sizin işinizi halledeceğim, halletmezsem istifa ederim’ dedi ama bizi 2 buçuk yıldır oyaladılar. Sözlerini yerine getirmediler.

İki buçuk yıldır Mert Özcan da Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de bize sahip çıkmadı. Ama geçen günlerde 40 küsur kişiyi Çiğli Belediyesi’ne işe almışlar. Sözlerini tutana kadar eyleme devam edeceğiz. Netice alamazsak açlık grevine başlayacağız” diye konuştu.

‘ÇİĞLİ BELEDİYESİ ÖRGÜTÜNE SAHİP ÇIKMIYOR..’

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile görüşmek istediklerini ancak halen bir haber gelmediğini ileri süren Akyüz, “İlçe Başkanı Mert Özcan geldi, bizimle konuştu ama biz kendisiyle görüşmek istemediğimizi söyledik. Çünkü bize verdiği sözü tutmadı, Utku Gümrükçü ile görüşmek istediğimizi söyledik. Ancak hala Utku Gümrükçü’den bir haber gelmedi. Çiğli Belediyesi örgütüne sahip çıkmıyor” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com