Ana sayfa » Güncel » “BİR CUMHURBAŞKANI BİR ANNEYİ EVLADI ÖLDÜ DİYE TEBRİK EDER Mİ?..”

“BİR CUMHURBAŞKANI BİR ANNEYİ EVLADI ÖLDÜ DİYE TEBRİK EDER Mİ?..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gazeteci yazar Levent Gültekin, Halk TV’de katıldığı programda Gara şehidi Mevlüt Kahveci’nin annesi Ayşe Güler’le AKP kongresinde telefonda görüşen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert sözlerle yüklendi.

Gültekin “Kongreye bağladığı anneye ‘Sen kurtuldun, senin için büyük bir makam, asıl biz kendimize ağlayalım’ diyor. Kendine niye ağlıyorsun sen iki oğlunu askere bile göndermedin. Bugün Erdoğan’ın yaptığını bütün annelere havale ediyorum.

Zerre kadar vicdanınız, insanlığınız kalmışsa bir şehit annesini telefonla kongreye bağlayıp ettiği cümleleri sorgulayın. Bir cumhurbaşkanı bir anneyi evladı öldü diye tebrik eder mi?

Bunu AKP’ye oy veren, zerre kadar vicdanı kalmış bir anne varsa onlara havale ediyorum. Bu ülkenin çocuklarının şehit olmasına sevinen bir cumhurbaşkanı var. Sana her türlü desteği verenler bir şey olduğunda sana hesap soramıyor.” sözleriyle Erdoğan’a çok sert tepki gösterdi.

Gültekin, Erdoğan’ın muhalefetin soru önergelerini yanıtlamadığını söyleyerek “Kardeşim ülkeyi yönetiyorsun, muhalefet partisinin milletvekilinin soru önergesine cevap vermeyi reddetmişsin. Bir de kalkmış onları terörle suçluyorsun” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com