Ana sayfa » Güncel » “SANDIKTAN MÜJDE ÇIKACAK, EYT FRAGMAN’DAN SONRA ASIL FİLMİ İZLETECEK..”

“SANDIKTAN MÜJDE ÇIKACAK, EYT FRAGMAN’DAN SONRA ASIL FİLMİ İZLETECEK..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Derneği sosyal medya yönetimi dün gerçekleştirdiği hashtag çalışmasında “Sandıktan müjde çıkacak” ifadesinde bulundu

#SandıktanMüjdeÇıkacak hashtagi altında tweet atan EYT SYDD ve Marmara EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, “Hakkı için mücadele eden arkadaşlarımızla, haklarımızı alana kadar biriz, beraberiz ve beraber mücadele etmeye kararlıyız.

 İnsanca yaşam şartlarımızı kazanana kadar VAZGEÇMEYECEĞİZ…

EYT NAMUSLU BİR HAK ARAYIŞIDIR..

 Milletimizin gerçek gündemi; Ekonomi, işsizlik, hayat pahalılığı… #SandıktanMüjdeÇıkacak” derken, Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak ise “#SandıktanMüjdeÇıkacak diyoruz ve ekliyoruz EYT seçimin kaderini değiştirecek” ifadelerini kullandı.

Binlerce EYT’li bu hashtag altında tweetler attı ancak en dikkat çekeni, EYT’lilere desteğiyle bilinen Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun’un tweetiydi. Erdursun, EYT’lilerin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde fragmanını izlettiği filmi, ilk seçimde siyasilere izleteceğini söyledi.

Erdursun’un tweeti şöyle: “8.9.1999 EYT yasası sonrası DSP, MHP, ANAP sandıkta büyük bir sürpriz yaşadı! EYT yıllardır haklı olduğu mücadelenin sonuçlanmasını bekliyor. #EmeklilikteYaşaTakılanlar yerel seçinde fragmanını izlettiği filmi ilk seçimde siyasilere izletecek!

@EytSydDer

#SandıktanMüjdeÇıkacak.”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com