Ana sayfa » Güncel » “ÜLKEMİZİN GÜNDEMİNDEN EYT MAĞDURİYETİNİ DÜŞÜRMEYECEĞİZ..”

“ÜLKEMİZİN GÜNDEMİNDEN EYT MAĞDURİYETİNİ DÜŞÜRMEYECEĞİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Marmara EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın çağrısı sonrası hem Türkiye hem de EYT açısında tarihi gün yaklaşıyor.

EYT’nin açık oturum çağrısına olumlu yanıt veren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve diğer siyasi partilerin liderleri, yapılacak davetle çok yakında Fox TV’de bir araya gelecek.

EYT sayesinde liderler uzun yıllar sonra ilk kez canlı yayında bir araya gelecek. Bu açık oturum, EYT için de tarihi bir gelişme olacak. EYT SYDD İl Koordinatörü ve Marmara EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, bu tarihi günle ilgili heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. İşte Özüpak’ın paylaşımı:

“Bütün muhalefeti Eyt sorununda birleştiren EYT SYD Dernekleri çalışmalarına devam ediyor.

Çok yakında Fox TV de canlı yayında bütün muhalefet liderlerinin buluştukları Eyt için çözüm noktalarını açıklayacakları açık oturumda buluşacagız.

Marmara EYT Federasyonu Bşk Eyt Gönül Boran Özüpak ın davetiyle açık oturuma katılırım diyen, Sn Kemal Kılıçdaroglu, Sn Meral Akşener, Sn Fatih Erbakan, Sn Ahmet Davutoglu ve diger Genel Başkan lara da davetimizi yapacağız.

20 yıldır yapılmayan liderler açık oturumunu Eyt nin birleştirici gücüyle yapacağız.

Herkes bize haklısınız diyor. O zaman verin Eyt nin haklarını ve bu mağduriyet bitsin. Ama mücadele etmeye devam edeceğiz Abo, Staj Sgk mağduriyeti yaratan bütün sorunların karşısında EYT SYD Dernekleri haklı davalarına devam edeceklerdir.

Pandemi dönemi bittikten sonra toplantılara, mitinglere hakkımız için alanlara meydanlara bizler yeniden çıkacağız.

Ülkemizin gündeminden EYT mağduriyetini düşürmeyecegiz, hakkımızı alana kadar mücadeleye devam edeceğiz..”

Marmara EYT Federasyonu

Başkan Yardımcısı Alper Özüpak”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com