Ana sayfa » Güncel » ES GROUP, COFOT PROJESİNDE “KAZASIZ 1 MİLYON ADAM SAAT” HEDEFİNE ULAŞTI..

ES GROUP, COFOT PROJESİNDE “KAZASIZ 1 MİLYON ADAM SAAT” HEDEFİNE ULAŞTI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İnşaat ve üst yapı sektöründe hızlı bir büyüme sağlayan ES GROUP, iş sağlığı ve güvenliği politikasıyla uluslararası standartları yakalama yolunda önemli bir kilometre taşı olan “kazasız 1 milyon adam saat” hedefine ulaştı.

Es Group, Ekim 2018 tarihinde başladığı Ham Petrol ve Akaryakıt Tankları Projesi’ni (COFOT) 365 personel ile 1 milyon saat boyunca hiçbir kaza olmadan sürdürmeyi başararak Türkiye’de iş sağlığı ve güvenliği konusunda çok önemli bir başarıya imza attı.  

Es Group İcra Kurulu Başkanı Erol Demirbaş, iş sağlığı ve güvenliği açısından ulaşılan “kazasız 1 milyon adam saat” çalışma başarısı hakkında açıklamalarda bulundu; “Bizim için birinci öncelik çalışma arkadaşlarımızın iş sağlığı ve güvenliğidir. İstihdam ettiğimiz insan gücünün sağlıklı ve güvenli ortamlarda çalışması için gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

Bunun yanı sıra da OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası, ISO 14001 Çevre Yönetimi Sertifikası ve  ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası ile iş sağlığı ve güvenliği konusunda etkin yönetim süreçlerini tüm personelimizle daha üst seviyelere getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Projede emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederek sözlerine devam eden Demirbaş, “Bu başarı projeye dahil olan tüm kişiler tarafından olağanüstü ekip çalışması ve detaylara dikkat edilmeden gerçekleştirilemezdi. İş sağlığı ve güvenliği kültürünün gelişerek devam etmesi için her türlü önemi göstermeye devam edeceğiz. Bundan sonraki hedefimiz tüm projelerde aynı başarıyı yakalamaktır.” diyerek iş sağlığı ve güvenliği kültürünün gelişerek devam etmesinin önemini vurguladı.

Bu kilometre taşını kutlamak için proje sahasında Covid-19 tedbirleri kapsamında saha şeflerinin katılımıyla bir Güvenlik Ödülü Programı düzenlendi..

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com