Ana sayfa » Güncel » “BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ, DİNSİZ GENÇLER YETİŞTİRMEK İÇİN KURULMUŞTUR..”

“BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ, DİNSİZ GENÇLER YETİŞTİRMEK İÇİN KURULMUŞTUR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Yeliz takma ismi ile tanınan AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Boğaziçi Üniversitesi’ne yönelik açıklamalarda bulundu.

”BİR KİBRİT ÇAKTILAR”

Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Çamlı, ”İstanbul İl Başkanı orada eyleme katıldı. Tıpkı Gezi olayındaki üç beş ağaçtan yola çıkılarak ülkeyi kaos ortamına sürüklemesi planlaması yapıldığı gibi Boğaziçi’ne de böyle bir kibrit çaktılar” ifadelerini kullandı.

“DİNSİZ GENÇLER YETİŞTİRMEK İÇİN KURULMUŞ”

Çamlı ayrıca Boğaziçi Üniversitesi’nin dinsiz gençler yetiştirmek için kurulduğunu öne sürerek, “Şimdi olduğu gibi 60 darbesinde de yalanlarla ortalığı kavurmuşlardı bunun üzerinden darbeye yürümüşlerdi. Şimdi de kasetle göreve gelen adam buradan bir şeyler bekliyor ama Boğaziçi Üniversitesi bizim yüz akımızdır. Boğaziçi Üniversitesi bizim yüz akımızdır.

Her ne kadar para babası Robert ve misyoner Hamlin tarafından kurulmuş olsa da… Bu milletin çocuklarını seküler yetiştirmek, dinsiz yetiştirmek için kurulmuş olsa da bu milletin damarlarındaki imanın tezahürü olarak süreç içerisinde orada gerçekten vatana millete hizmet eden gençler de çıktı” sözlerini sarf etti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com