Ana sayfa » Yerel » ARMUTLU; “KAPLAN ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇMEDİ, HUKUK MÜCADELESİNE DEVAM EDECEK..”

ARMUTLU; “KAPLAN ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇMEDİ, HUKUK MÜCADELESİNE DEVAM EDECEK..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’la yaşadığı darp olayından sonra meclis üyeliğinde istifa eden Fatih Kürşat Kaplan’ın dava vekili Avukat Çiğdem Armutlu, bugün bir ulusal gazete de İsmail Saymaz imzasıyla yayınlanan habere ilişkin olarak basın açıklamasında bulundu. Armutlu’nun açıklama metni şöyle;

“BASIN AÇIKLAMASI

Bilindiği üzere, 28.11.2020 tarihinde Aliağa belediye Başkanı Serkan ACAR ve Müvekkil Fatih Kürşat KAPLAN arasında meydana gelen darp olayı sebebiyle, Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan dosya üzerinden soruşturma işlemleri devam etmektedir.

Bugün (30.12.2020) Gazeteci Yazar İsmail SAYMAZ tarafından kaleme alınan haberle ilgili olarak, gerek Soruşturmanın Gizliliği konusundaki hassasiyetimiz, gerekse soruşturma işlemlerinin devam etmekte olması sebebiyle haber kaynağının tarafımız olmadığını; ancak haber içeriğinin doğru olduğunu belirtmek istiyoruz.

Ancak bu haberin yayınlanmasının ardından, bazı Sosyal Medya hesaplarında, Müvekkilim Fatih Kürşat KAPLAN’ ın şikayetinden vazgeçtiğine ve dosyanın kapandığına dair gerçek dışı paylaşımlar yapıldığını haber almış bulunuyoruz.

Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dosyasının ciddiyetine halel getirecek nitelikteki bu tarz manipülatif paylaşımların kesinlikle doğru olmadığını, MÜVEKKİL FATİH KÜRŞAT KAPLAN’ IN ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇMEDİĞİNİ VE HUKUK MÜCADELESİNİ SONUNA KADAR SÜRDÜRME KARARLILIĞINDA OLDUĞUNU müvekkilimiz adına Kamuyona saygıyla duyuruyoruz. 30.12.2020..”

Fatih Kürşat Kaplan Vekili-Avukat-Çiğdem Armutlu

                                 

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com