Ana sayfa » Siyaset » “KEŞKE PARTİNİZİN İTİBARINA EYT’LİLERİN SORUNUNU ÇÖZDÜK DİYEBİLMEK DÜŞSEYDİ..”

“KEŞKE PARTİNİZİN İTİBARINA EYT’LİLERİN SORUNUNU ÇÖZDÜK DİYEBİLMEK DÜŞSEYDİ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-TBMM’de devam eden bütçe görüşmelerinde konuşan İYİ Parti sözcüsü İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun gündeminde EYT vardı. Ağıralioğlu, şöyle konuştu:

“Allah’a hamdolsun milletin cebine giren her kuruş için. Keşke on sekiz yıllık iktidarınıza, milletin cebine girmiş ve hepinizde coşkuya sebep olmuş, bu ‘Oh olsun!’ hissiyatınıza keşke şöyle şeyler de demek nasip olsaydı:

Keşke size ‘adalet ve kalkınma’ diye başladığınız bu memleket, millet davasının on sekizinci yılında, 19’uncu bütçesinde, 179 milyar faize para vermiyoruz, ‘Ooh!’ diyebilmek imkânı hissenize düşseydi.

Keşke size teveccüh gösterilmiş bu on sekiz yıl içerisinde partinizin hizmet itibarına, hissesine, memleketin kamu borç stokunu, cumhuriyet tarihi boyunca yapılanı 2 katına çıkarmadık, ‘Ooh!’ diyebilmek gibi bir itibar düşebilseydi. Keşke partinin itibarına, EYT’lilerin problemlerini çözdük, ‘Ooh!’ diyebilmek düşebilseydi, keşke partinizin icraat itibarına, seçim meydanlarında verdiğiniz 3600 sözünü tuttuk, ‘Ooh!’ diyebilmek düşseydi.

Keşke partinizin iddialarına ve itibarına, yolun başlangıcında teslim aldığınız ülkeyi, 17’nci sıralardan aldığınız bu memleketi 10’uncu sıralara getirdik, ‘Ooh!’ diyebilmek nasip olsaydı.”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com