Ana sayfa » Yerel » KAPLAN MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ..

KAPLAN MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Geçtiğimiz hafta darp iddialarıyla gündeme gelen MHP’li Meclis Üyesi Fatih Kürşat Kaplan Aliağa Belediyesi meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

İddialara göre Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar meclis üyesi Kaplan’ı odasına çağırarak istifasını istemişti. Kaplan istifa etmeyi reddedince Başkan Acar makamda bulunan iki kişiyle birlikte Kaplan’ı darp etmişti.

Meclis Üyesi Fatih Kürşat Kaplan olaydan sonra darp raporu aldı.Sosyal medya üzerinden istifasını duyuran Fatih Kürşat Kaplan olayın hukuki boyutunun devam ettiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:

BASIN AÇIKLAMASI:

“31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde üyesi olmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi listesinden Aliağa halkımızın değerli oyları ile Belediye Meclis Üyesi olarak seçildim. Seçildiğim günden bu zamana kadar meclis üyesi sıfatım ile hiçbir şekilde Aliağa Belediye Başkanlığı bütçesinden meclis üyelerine verilen huzur hakkı adı altındaki ücreti almadığım gibi, ticari işletmemde de kesinlikle Aliağa Belediyesi ile kurumsal hiçbir ticari ilişkim olmamıştır.

Daha ilk seçildiğim anda Meclis Üyelerine ödenen huzur hakkı ücretinin ihtiyaç sahiplerine verilmesi konusunda belediye başkanlığına dilekçe vererek bu ücreti almayacağımı bildirdim.

28.11.2020 günü basına ve kamuoyuna yansıyan HUKUKİ SÜRECİ DEVAM EDEN olayın nedeni ile ilçemize hizmet etmek için Aliağa Halkınca seçilen Belediye Meclisimizin çalışmasına etki etmesini’de istemediğimden dolayı, Hür irademle ALİAĞA BELEDİYESİ MECLİS ÜYELİĞİ görevimden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla bildiririm.

Mensubu olmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinin sade bir neferi olarak partim için çalışmaya devam edeceğim.

Saygılarımla…

​15.12.2020-​​​​​​​​​​​Fatih Kürşat KAPLAN

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com