Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » “ABD VE İSRAİL YILLARDIR; GALAKTİK FEDERASYON OLARAK BİLİNEN UZAYLI ORGANİZASYONLA UĞRAŞIYOR..”

“ABD VE İSRAİL YILLARDIR; GALAKTİK FEDERASYON OLARAK BİLİNEN UZAYLI ORGANİZASYONLA UĞRAŞIYOR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Eski İsrail Uzay Güvenliği Şefi İnsanlığın Yıllardır Uzaylılarla Uğraştığını Söyledi.

İsrailli eski bir uzay güvenliği şefi olan Haim Eshed, insanlığın aslında uzaylılarla yıllardır temas halinde olduğunu iddia etti, ancak bunun hiçbir zaman kamuya açıklanmadığını çünkü ‘insanlık hazır olmadığını’ söyledi.

Profesör ve eski bir general olan Eshed, İsrail ve ABD’nin yıllardır ‘Galaktik Federasyon’ olarak bilinen uzaylı bir organizasyonla uğraştığını iddia etti.

Yaklaşık 30 yıldır İsrail’in uzay güvenliği programından sorumlu olan ve üç kez İsrail Güvenlik Ödülünü alan Eshed, Yediot Aharonot’a yaptığı açıklamada, uzaylılarla ‘uzaylıların dokusunu anlamak ve araştırmak için anlaşmalar yapıldığını doğruladı. Eshed şunları söyledi;

Mars’ta Amerikalı ve uzaylı temsilcilerin görev yaptığı gizli bir yeraltı üssü var. Belki de Donald Trump’ın Uzay Kuvvetleri o kadar da uçuk bir kavram değil?

Eshed, Trump’ın Galaktik Federasyon’un varlığını ifşa etmek istediğini ancak dünya dışı müttefikleri tarafından kitlesel histeriye ve paniğe neden olmaması gerektiğini çünkü insanların evrim geçirip, bizim istediğimiz bir aşamaya ulaşması gerekiyor” ifadesinde bulunup, “uzay ve uzay gemilerinin ne olduğunu anlayın” dedi.

Bu ilginç gerçeği neden şimdi açıklamaya karar verdiği sorulduğunda, Eshed, akademi içinde o kadar saygı duyulduğu bir noktaya ulaştığını, bir çatlak olarak kovulmayacağını ve akademik ortamın ne kadar değiştiğini söyledi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com