Ana sayfa » Güncel » SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI GENİŞLİYOR..

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI GENİŞLİYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Koronavirüs salgınında vaka sayısı her geçen gün artarken gözler Pazartesi günü yapılacak Kabine toplantısına çevrildi.

Kritik toplantıda sokağa çıkma kısıtlamasının genişletileceği ve yeni önlemlerin alınacağı ifade edildi.Türkiye’de koronavirüs salgınında her geçen gün yeni rekorlar geliyor.

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre günlük vaka sayısı 30 binin üzerine çıkarken, Pazartesi günü yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde ciddi kısıtlamaların gelmesi bekleniyor. Buna göre, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağının hafta içi için de getirilebileceği belirtildi.

ERDOĞAN VE KOCA UYARMIŞTI..

Koronavirüs salgınında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hasta sayısında büyük artış yaşanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada tüm vaka sayılarını paylaşmıştı.

Bakan Koca’nın tüm vaka sayılarını açıklamasının ardından günlük vaka sayısı 30 binin üzerine çıktı. Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kurulu sonrası yaptığı açıklamada vaka sayılarının artması durumunda yeni tedbirlerin uygulanabileceğinin altını çizmişti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com