Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » ADIYAMAN DA UFO GÖRÜLDÜ!..

ADIYAMAN DA UFO GÖRÜLDÜ!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Geçtiğimiz aylar boyunca insanların havada gördükleri ve görüntülerini paylaştıkları UFO’lardan habersiz kalmadık. Hatta bu aylar önceki dönemlere göre daha hareketli geçmişti. Öyle ki Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı, daha önce internete yayılan bazı UFO görüntülerini resmi olarak yayınlamıştı.

Açılımı dilimize ‘tanımlanamayan uçan nesne’ olarak çevrilen UFO’lar zaman zaman ülkemizde de görülmüştü. UFO’ların ülkemizdeki son durağıysa Adıyaman oldu. Adıyaman’ın kent merkezinde oturan vatandaşlar, gökyüzünde çıplak gözle fark edilebilen renkli ve ışık saçan bir cisim gördü.

Adıyaman’daki vatandaşlar tarafından görüntüsü de çekilen tanımlanamayan nesne, etrafına parlak bir ışık saçıyordu. Renk değiştirdiği iddia edilen UFO, haliyle ildeki vatandaşların heyecanlanmasına neden oldu. Vatandaşlar, nesneyi görebilmek için balkona çıkmaya başladı.

Henüz ne olduğu bilinmeyen bu garip nesne, belirli bir bölgede zaman zaman sabit kalıyor, zaman zaman da hareket ediyordu. Adıyaman’da görülen bu esrarengiz cisim hakkında şu an için bir açıklama yok.

Yakın zamanda konu hakkında açıklama yapılıp yapılmayacağı da şu an için netlik kazanmış değil..

Kaynak-Webtekno

Foto-Mardin Haber

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com