Ana sayfa » Güncel » ALİYEV; “HOCALI KURBANLARININ KANI YERDE KALMADI, ŞEHİTLERİMİZİN İNTİKAMI ALINDI..”

ALİYEV; “HOCALI KURBANLARININ KANI YERDE KALMADI, ŞEHİTLERİMİZİN İNTİKAMI ALINDI..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev “28 yıl sonra Şuşa’da ezan sesi duyulacak” dedi ve “Hocalı kurbanlarının kanı yerde kalmadı, şehitlerimizin intikamı alındı. İntikamımızı savaş meydanında aldık” diye de ekledi.

MSB:

Kahraman Azerbaycan Ordusu, kritik öneme sahip Şuşa kentini işgalden kurtardı. Tebrik ediyoruz. Azerbaycan Türkü kardeşlerimiz 28 yıl sonra Şuşa’daki meşhur Hâr-ı Bülbül çiçeğinin açışını izleyecekler, kokusuna doyacaklar. Ne mutlu onlara.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından, Azerbaycan ordusunun kritik öneme sahip Şuşa kentini işgalden kurtarılmasına ilişkin paylaşımda bulundu. Oktay, Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının da yer aldığı paylaşımında “Şuşa, Ermenistan işgalinden kurtuldu. Zaferin kutlu, gazan mübarek olsun gardaşım” dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Azerbaycan’ın kültür başkenti kadim şehir Şuşa’nın azatlığı kutlu ve uğurlu olsun. Bayrak gününde şanlı Azerbaycan bayrağı bir daha inmemek üzere Şuşa’da da dalgalanacak. Üç renkli bayrağınla mesut yaşa Azerbaycan!” ifadesini kullandı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com