Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK; “GÜCÜMÜZÜ BİRLEŞTİREREK SONUÇ ALABİLİRİZ..”

ÖZÜPAK; “GÜCÜMÜZÜ BİRLEŞTİREREK SONUÇ ALABİLİRİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Marmara EYT Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda,

“Biz Yıllardır EYT için yani gasp edilen haklarımızı geri almak için mücadele ederken, ABO, GSS, Kıdem tazminatı, staj, son zamanlarda TES ve şimdi de emeklilikte güne takılanlar (EGT)’yi işçi, emekçinin başına bela edecekler.

“İŞÇİYİ VE EMEKÇİYİ DÜŞÜNEN BİR SİYASİ ANLAYIŞI GETİRMELİYİZ..”

Kısa dönem çalışan yarım maaş alacak ve emeklilik primi yatırılmayacak. 30 günde 2 işçi çalıştırılacak, yarım maaş verilecek ve prim yatırılmadığı için prim günü eksikliği yaşamaya başlayacak olan işçi sınıfı için doğru ve hakkaniyetli bir kanun çıkarmayan bu patron koruyucu siyasi zihniyetten kurtulmak gerekiyor. İşçiyi ve emekçiyi düşünen bir siyasi anlayış getirmeliyiz.

Çıkarılan bir kanun gösterin 18 yılda işçi emekçi için destek olan bu kanunu aldık Allah razı olsun diyen var mı? Ben kendi adıma hakkımı helal etmiyorum.

“GÜCÜMÜZÜ BİRLEŞTİREREK SONUÇ ALABİLİRİZ..”

Bugün emekli olsam bin 281 TL maaş alacağım beni bu hale sokan mağdur eden düzenin ve zihniyetin karşısında olmaya işçi emekçi kardeşlerimizin birleşerek emekçi cephesiyle patron zihniyetini yıkan bir geleceğin yapılandırılmasının bizim elimizde olduğunu ve bu gücümüzü birleştirerek sonuç alabileceğimizi görmekteyim.

“İŞÇİ, EMEKÇİ, ÇİFTÇİ, MEMUR, ÖĞRENCİ, EV HANIMI BİRLEŞSE, YER YERİNDEN OYNAR..”

Peki sen, işçi kardeşim sen gücünün farkında mısın? Sen emekli kardeşim aldığım emekli maaşın faturalara yetmezken çocuğuna veremediğin para yüzünden mutsuz ve umutsuz değil misin? İşçi emekçi, emekliler birleşse yer yerinden oynar Çiftçi, memur birleşse yer yerinden oynar, Öğrenci, ev kadını birleşse yer yerinden oynar.

“GELECEĞE UMUTLA BAKABİLECEK, YAŞANABİLİR BİR HAYAT İÇİN GÜCÜMÜZ VAR..”

Artık tek çare birleşmek ve haklarımız için tek ses tek yürek ses çıkarmaktan geçiyor. Gelin haklarımız için birleşelim ve bu patronlar yararına çıkarılan kanunları yırtıp atalım Yaşanabilir bir hayat için, geçinebileceğimiz maaş ve geleceğe umutla bakabilmek için iyi bir emeklilik hakkı alacağımız gücümüz var yeter ki birleşelim.”

Tüm dünya vazgeç dediğinde umut fısıldar; bir kez daha dene.

Sonuna sonuç alana kadar mücadeleye devam edeceğiz.

İşimiz için, aşımız için, çocuklarımız ve hayatımız için mücadeleye devam ediyoruz.

Yaşasın Eyt kardeşliğimiz..” ifadelerinde bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com