Ana sayfa » Siyaset » ÖZDAĞ; “İYİ PARTİYE PARTİMİZİ BIRAKIP GELDİK, AMA DAVAMIZI BIRAKMADIK..”

ÖZDAĞ; “İYİ PARTİYE PARTİMİZİ BIRAKIP GELDİK, AMA DAVAMIZI BIRAKMADIK..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik ‘FETÖ’cü suçlamasının ardından partide başlayan krizde yeni bir gelişme yaşandı.

Özdağ’ın disipline sevk edilmesinin ardından Özdağ ve İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem üzerinden partiyi eleştirdi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya önelik ‘FETÖ’cü iddialarının ardından partide başlayan kriz devam ediyor. 

Dün Ümit Özdağ’ın disipline sevk edilmesinin ardından, Özdağ ve İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem üzerinden partiyi eleştirdi. 

Ümit Özdağ, Bahadır Erdem’in 2015 yılında attığı, “Sakın ola ki Leyla Zana’ya bir kere daha dokunulmasın. Kürt halkı için ömrünü adamıştır. Türkiye’ye barış gelecekse Leyla Zana olmadan olmaz” ifadelerini hatırlattı.

‘PARTİMİZİ BIRAKTIK, DAVAMIZI BIRAKMADIK’

Özdağ devamında, “Türk Milliyetçileri İYİ Parti’yi bu fikirleri savunanlara ‘Genel Başkan yardımcım’ demek için kurmadılar. İYİ Parti’ye partimizi bırakıp geldik ama davamızı bırakmadık. İYİ Parti, Türk Milleti, Türk Devleti, Türk Vatanı, Türk Bayrağı diyenlerin partisidir” diye yazdı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com