Ana sayfa » Yerel » Aliağa’da Mevlid Kandili Coşkusu..

Aliağa’da Mevlid Kandili Coşkusu..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Hazreti Muhammed’in (S.A.V) dünyayı şereflendirdiği gün olan Mevlid Kandili İzmir’in Aliağa ilçesinde de coşku ile kutlandı.

Pandemi kuralları çerçevesinde camilere akın eden vatandaşlar ellerini semaya açarak af ve mağfiret diledi. Aliağa’nın tüm camilerinde merkezi sistemle yapılan yayında okunan Kuran tilavetleri, dualar ve mevlid-i şerifler vatandaşlara manevi duygular yaşattı.

Aliağa Belediyesi Peygamber efendimizin doğum günü olarak bilinen Mevlid Kandili vesilesiyle  Kandil programından sonra cami çıkışında vatandaşlara her kandilde olduğu gibi geleneği bozmayarak kandil paketi dağıttı.

Aliağa Belediyesi bünyesinde görev yapan Milletin Ekibi, yatsı namazı sonrasında cami çıkışında içerisinde şeker ve kandil simidinden oluşan kandil paketi dağıtarak vatandaşların kandilini tebrik etti.

Aliağa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen programda; Aliağa Merkez Camii, Petkim Camii, TOKİ Camii, Kurtuluş Camii, Fatih Cami , Yalı Cami, Helvacı Merkez Cami, Şakran Merkez Camii, önünde kurulan stantlar vasıtası ile vatandaşlara yaklaşık bin 250 kandil paketi dağıtıldı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com