Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’DA YARIN VE PAZAR GÜNÜ PLANLI KESİNTİLER..

ALİAĞA’DA YARIN VE PAZAR GÜNÜ PLANLI KESİNTİLER..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir’in Aliağa ilçesinde Cumartesi ve Pazar günleri planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında bazı bölgelere elektrik verilemeyecek.

GDZ Elektrik’ten edinilen bilgilere göre 24 Ekim Cumartesi günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında OG yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle Kalabak Köyü, Çeşme, Gül, Merkez Sokakları ve civarında 09:00 ile 15:00 arasında ise OG arıza onarım bakım nedeniyle Sanayi Bölgesi Caddesi ve civarlarında elektrik kesintisi yapılacak.

25 Ekim Pazar günü ise 09:00 ile 17:00 saatleri arasında OG yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle Eski Haciömerli Köyü, Ayşe Ağaçcı Ges, Neslihan Ges, Emine Ges, Kalabak Köyü, Çeşme, Gül, Merkez sokakları ve civarlarına 8 saat süreyle elektrik verilemeyecek.

GDZ İzmir İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, kesinti öncesinde; Elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması ve jeneratörlerin şebeke ayırıcılarının açılması gerektiği bildirildi. Altyapı çalışmaları nedeniyle bildirimli elektrik kesintileri için; GDZ Elektrik çağrı merkezinin (186) aranabileceği ifade edildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com