Ana sayfa » Güncel » “ALDIM KABUL ETTİM” DEMİŞTİ, BAŞKA BİR SAĞLIK KURUMUNA ATANDI..

“ALDIM KABUL ETTİM” DEMİŞTİ, BAŞKA BİR SAĞLIK KURUMUNA ATANDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Medeni Kanun ile laikliği hedef alan ve çok eşli evliliği savunan Ali Edizer’in yeni bir kuruma atandığını açıkladı.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Medeni Kanun ile laikliği hedef alan ve çok eşliliği savunan SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırması Hastanesi eski Başhekim Yardımcısı Ali Edizer’in kamuoyunda oluşan büyük tepkinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından görevden alındığı belirtilmişti.

YENİ HASTANEYE ATANMIŞ..

GATA Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin başhekim yardımcılığı görevini yürütürken, erkeklere “boşanmak yerine ikinci eş alın” çağrısı yapan Edizer hakkında Ankara Tabip Odası da soruşturma başlatmıştı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök ise katıldığı bir programda, Edizer’in Güdül Devlet Hastanesi’nde görevlendirildiğini belirterek, “FETÖ yapılanmasından farksız yapılanmalar değiller bunlar.

Sağlık Bakanlığı’nın bugün Menzil tarikatının etkisinde olduğunu herkes biliyor. Böyle birini kimin GATA Başhekim Yardımcısı yaptığını öğrenmek istiyorum. Güdül Devlet Hastanesi’ne vermişler kendisini” dedi.

Günlerdir yurttaşların yoğun tepki gösterdiği Edizer’in görevden alınması beklenirken, yeni bir göreve atanmasına Sağlık Bakanlığı’ndan henüz bir açıklama gelmedi.

SON DAKİKA-Edizer’in, soruşturmanın selameti açısından Bakan Fahrettin Koca’nın talimatıyla tabiplik görevinden de el çektirildiği öğrenildi.

Edizer hakkındaki idari soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com