Ana sayfa » Siyaset » “ÖNSEÇİM DEMOKRATİK BİR YÖNTEMDİR, ELBETTE Kİ ÖN SEÇİM OLMALI..”

“ÖNSEÇİM DEMOKRATİK BİR YÖNTEMDİR, ELBETTE Kİ ÖN SEÇİM OLMALI..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP İzmir’de gerçekleşen 2 günlük Arama Çalıştayı bugün sona erdi. Yapılan toplantılardan sonra CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel değerlendirmelerde bulundu.

“ORTAYA ÇIKAN FİKİRLERİ SAHAYA YANSITACAĞIZ”

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel iktidar olmak için izlenecek olan yol haritasının toplantıda dile getirildiğini belirterek: “Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda il, ilçe, kadın ve gençlik yöneticilerimizle beraber değerlendirmeler yaptık. Türkiye’nin girmiş olduğu sıkıntılı süreçten nasıl çıkabileceğimizi konuştuk.

Türkiye’nin ihtiyacı olan demokrasiye kavuşabilmesi için ittifakımızı nasıl büyütebileceğimizi masaya yatırdık. Genel Merkez yöneticilerimizde notlarını aldı. Bundan sonra ortaya çıkan fikirleri sahaya yatıracağız” dedi.

“SORUNLARI ÇÖZEBİLECEK İRADAYE SAHİBİZ”

Parti içi sorunlarında gündeme geldiğini belirten CHP’li Deniz Yücel: “Parti içi meselelerde konuşuldu. Biz bu meseleleri çözecek irade ve kararlılığa sahibiz. Elimizde sahadan gelen bilimsel veriler ve anket var. Buralardan çıkan sonuçlara göre planlarımızı yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla iktidar alternatifi olduğumuzu halkımıza anlatacağız” dedi.

“GAZİEMİR KONUSUNDA GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR”

Yaşanan sorunlarla gündeme gelen Gaziemir Belediye Meclisi CHP grup üyeleri geçtiğimiz günlerde sorunları görüşmek için CHP İzmir İl Binası’nda il başkan yardımcıları ile toplantı yapmıştı. Açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: “Bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

“BURAK OĞUZ PARTİMİZİN ÜYESİ”

FETÖ iddiasıyla başkanlığı düşürülen Urla Eski Belediye Başkanı Burak Oğuz’un çalıştayda yer almasıyla ilgili olarak CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: “Sayın Burak Oğuz görevde olan bir belediye başkanı değil. Hukuki süreci devam ediyor. Kendisi dünkü toplantımıza katılmadı, Urla’da görevli olan başkanımız katıldı. Kendisi partimizin bir üyesidir. Bu yüzden bugünkü toplantıya katıldı” dedi.

“ÖN SEÇİM OLMALI..”

Ön seçimden yana olduğunu belirten CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: “Ön seçim demokratik bir yöntemdir. Elbette ki ön seçim olmalı. Ancak Türkiye’de siyaset iki kutuplu bir hal almış durumda, ittifaklar siyaseti bir şekilde Türkiye’de yaşanıyor. Bundan dolayı da önseçim olup olmayacağı konusunda karar verecek olan partinin yetkili kurullarıdır” dedi.

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’in yerine kayyum atanmasını demokrasiye vurulmuş bir darbe olarak nitelendirdi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com