Ana sayfa » Güncel » FOÇA’DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI..

FOÇA’DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Foça Forum Çevre ve Kültür Platformu Sözcüsü Bahadır Doğutürk sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bugün yapılan bilgilendirme toplantısına yönelik bilgilendirmede bulundu.

Doğutürk’ün paylaşımı şöyle;

“17 Temmuz 2020 günü Ilıpınar’ da bulunan Energrom şirketine ait Foçe BES adı altında faaliyet gösteren Biyoyakıt tesisinde yapılan bilgilendirme toplantısında kararlaştırılmış olan Foça Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve ilgili Mahalle Meclis temsilcilerinin de katılımı ile 30 Eylül 2020 günü saat 11.00 de Foça Deniz Kent otelde şirket temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya, şirket yetkililerinin yanı sıra Foça Bld. Bşk. Yardımcısı ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Göksel Acar, Bld. Meclis üyesi ve Kent Konseyi Y.K. Üyesi Hakan Barçın, Bld. Meclis Üyesi Ercüment Kuyumcu, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Fulya Önay, Hasan Ercan, Bahadır Doğutürk, Kent Konseyi Çevre Meclis Başkanı Deniz Baştürk, Mahalle Meclis Temsilcilerimiz, Gizem Kalender, Recep Hisar, Bölgemiz çiftçilerinden Hasan Meriç ve Eski Bld. Başkanlarımızdan Ziraat Mühendisi Nihat Dirim katılım sağlamıştır.

Samimi bir ortamda katılımcılarımız akıllara takılan her türlü soruyu açıklıkla sorma fırsatı bulmuşlardır. Şirket yetkilileri bazı açıklamalar yapmış olsa da cevaplanması gereken birçok konuda yetersiz kalmışlar ve sorularımızı kaydederek en geç 15 gün içinde yazılı olarak Kent Konseyi Sekreterliğine vereceklerini ifade etmişlerdir. Gelecek yazılı cevaplar üzerine gerekirse yeni bir toplantı daha yapılmasına karar verilmiştir.

Özetle her türlü sorunun sorulması ile verimli geçen toplantıda sürdürülebilir kalkınma yerine sürdürülebilir yaşamın önemi vurgulanmış ve gelişmelerin tarafımızca çok yakından takip edileceği kayıt altına alınmıştır.

Toplantıya katkı ve katılım sağlayan, görüşlerini sunan tüm katılımcılara şükranlarımızı sunarız..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com