Ana sayfa » Güncel » EYT İZMİR DERNEĞİ, MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI..

EYT İZMİR DERNEĞİ, MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT İzmir Derneğinden, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır’ın dernek ziyareti ile ilgili basın açıklaması gönderildi. Açıklama metni şöyle;

“Bu gün derneğimizi ziyarete gelen CHP İzmir Milletvekilimiz Sayın Kamil Okyay Sındır Bey ‘e nazik ziyaretleri için İzmir EYT SYD olarak çok teşekkür ediyoruz.

Sayın Vekil İzmir EYT olarak dertlerimizi dinledi, Eyt sorununun bir an önce çözülüp yaşanan mağduriyetin giderilmesi için sesimiz olacığını, İzmir yerelde de her daim yanımızda olduğunu belirtti.

Sayın vekilimize bir kez daha teşekkür ediyor, bu ziyaretin İzmir’in tüm vekillerine ve İzmir’i yönetenlere de örnek olmasını diliyoruz. Ayrıca yanımızda olan Bornova Meclis Üyesi Sayın Cem Arıkan ve Emekli-Sen Konak Şubesi Başkanı Sayın Ayşe Ekşioğlu’na destekleri için teşekkür ederiz..

Bizim kapımız her daim herkese açıktır.Eyt Syd olarak bizler hiç bir zaman kimseyi ötekileştirmedik, bu bizden , bu bizden değil söylemimiz de hiç olmadı O L M A YA C A K T I R.

Tek çabamız elimizden alınan haklarımızın iade edilmesidir. Bu bağlamda da bize destek olan, sorunlarımızı dinleyip çözüm üretmeye çalışanlarla; sonuna, sonuç alıncaya kadar bu yolda yürüyeceğiz.

Her daim söylediğimiz; Yanımızda olanın yanında olacağız, bizi duyanı, bizi göreni “zamanı gelince bizlerde duyup, bizlerde göreceğiz..”
Saygılarımla

İzmir EYT Yönetim Kurulu adına
Genel Sekreter

Serap YILDIRIMKANLI

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com