Ana sayfa » Yerel » 100 METRELİK OKUL YOLU 3 SENEDİR YAPILAMIYOR, YAZIN TOZ-DUMAN, KIŞIN ÇAMURLA BOĞUŞULUYOR!..

100 METRELİK OKUL YOLU 3 SENEDİR YAPILAMIYOR, YAZIN TOZ-DUMAN, KIŞIN ÇAMURLA BOĞUŞULUYOR!..

Yazar: Erdinç Şahin
1 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Yenimahalle de 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde hizmete giren Fen Bilimleri Okulları o günden bu yana okul yolunun son derece bozuk olmasından muzdarip.

ORTALIK TOZ-DUMAN, KAPI-PENCERE AÇILAMIYOR!..

Okul ilk hizmete girdiğinde Aliağa Belediyesi ile yolun yapılmasına yönelik yazışmalar bugüne değin sonuç vermemiş. Okulun önü şu anda dev bir şantiye görünümünde dozerler ve kamyonlar sürekli çalışıp hafriyat yapıyor, kalkan toz nedeniyle pencereler açılamıyor.

Bugün Okulda yapılan Aşure hayrında davetlilerinde dikkatini çeken bir manzara yaşandı. Sürekli çalışan makineler ve Belediyeye ait hafriyat kamyonları nedeniyle ortalık toz-duman görünümündeydi.

YOLUN DÜZELTİLMESİ İÇİN TALEPTE BULUNULMUŞ, OLUMLU BİR DÖNÜŞ OLMAMIŞ..

Kampüs Yönetimi yolun durumuyla ilgili Aliağa Belediyesine talepte bulunmuş ancak şu ana değin olumlu bir dönüş olmadığı için üzüntülerini dile getirdi.

EPİ-TOPU 100 METRELİK YOL, BİR GÜNLÜK İŞİ VAR DENİLİYOR..

Okulların açılmasına kısa bir süre kala kışın bu kezde çamurla uğraşmak zorunda kalınacağı için 100 metrelik yolun acil yapılması konusunda yetkililere çağrıda bulunuldu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

1 yorum

metin 2 Eylül 2020 - 20:44

ilgili yolun hemen kesitinde çok geniş bir yol çalışması yapılıyor. Sanırım Çanakkale yolundan eski cezaevi kavşağına çıkacak. Bu konuda hiçbir bilgi yok. Güzergah belli midir? Cezaevi tarafından bu yol ile direk İzmir yönüne bağlanabilecek miyiz? Yoksa Yeni mahalleliler olarak İzmir yönüne gitmek için yine mevcut yoğun iki kavşağa bağımlı mı kalacağız?

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com