Ana sayfa » Yerel » HKP ALİAĞA; “KADINLARIMIZIN ÜZERİNDEN, ELLERİNİZİ, DİLLERİNİZİ ÇEKİN”

HKP ALİAĞA; “KADINLARIMIZIN ÜZERİNDEN, ELLERİNİZİ, DİLLERİNİZİ ÇEKİN”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Abdurrahman Dilipak’ın İstanbul Sözleşmesini savunan kadınlara karşı “fahişe” demesine tepkiler sürerken HKP Kadın- Çocuk Komitesi harekete geçerek Dilipak suç duyurusunda bulundu.

Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı yazısında İstanbul Sözleşmesi’ni savunan kadınlara “fahişe” demişti. Toplumun büyük bir kesimi tarafından tepki ile karşılandı. Dilipak’ın bu sözüne karşı Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Kadın- Çocuk Komitesi harekete geçerek suç duyurusunda bulundu.

HKP Kadın-Çocuk Komitesi üyeleri, Abdurrahman Dilipak, Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Uğur, Akit Gazetesi Haber Müdürü Faruk Ezen hakkında, “Kanunlara Uymamaya Tahrik Suçu”, “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik”, “Suç İşlemeye Tahrik Suçu”, “Hakaret” suçlarını işledikleri gerekçesiyle Aliağa Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

“EY DİLİPAK SANMA Kİ BU YANINA KALACAK”

Suç duyurusunun ardından HKP Kadın Çocuk Komitesi Üyesi Meliha Kuşçu Aliağa Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Kuşçu, “Halkın Kurtuluş Partisi Kadın-Çocuk Komitesi üyeleri olarak ülkenin dört bir yanından Abdurrahman Dilipak’ın İstanbul Sözleşmesi üzerine yapmış olduğu söylem ve yazısı üzerine suç duyurusunda bulunduk. Bizler de İzmir Aliağa Adliyesinde suç duyurusunda bulunduk. Bunların zihinleri gibi dilleri de kirli.

Ey Dilipak sanma ki bu yanına kalacak biz Halkın Kurtuluş Partisi Kadınları olarak her zaman mücadele etmeye devam edeceğiz. Suç duyurularında bulunmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“KADINLARIMIZDAN ELLERİNİZİ, DİLLERİNİZİ ÇEKİN”

Kuşçu, “Biliyoruz sizin zihniyetiniz bu kirli pis ama kadınlarımızdan ellerinizi, dillerinizi çekin artık. Biz İstanbul Sözleşmesinde kullandığı söz üzerine Kurtuluş Partili Kadınlar olarak bütün kadınları suç duyurusunda bulunmaya çağırıyoruz. Fakat büyük yük bizim omuzlarımızda biliyoruz.

Biz Kurtuluş Partili Kadınlar olarak bunların bu sözleri sarf etmesi doğal onların doğası gereği fıtratları bu çünkü çocuk yaştan itibaren bu şekilde büyüyorlar. Zihinleri kirletiliyor.

Büyüdüklerinde de bunlar ortaya çıkıyor, söylemleri ortaya çıkıyor. Ama bizler yılmayacağız, usanmayacağız, korkmuyoruz, yılmıyoruz, itaat etmiyoruz.

Biz Kurtuluş Partili Kadınlar olarak daima mücadelemize devam edeceğiz. Halkız Haklıyız Yeneceğiz” ifadesinde bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com