Ana sayfa » Güncel » ALİAĞA’DA BANKA ATM’LERİNDE MADENİ PARA YOK, FATURA ÖDEME VE BAZI İŞLEMLER YAPILAMIYOR!..

ALİAĞA’DA BANKA ATM’LERİNDE MADENİ PARA YOK, FATURA ÖDEME VE BAZI İŞLEMLER YAPILAMIYOR!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Bugün Aliağa’da ikamet eden vatandaşlar GEDİZ-EPSAŞ’a olan elektrik aboneliği nedeniyle Temmuz ayına ait dönem borcunu ATM’lerden ödeyemediler!.

M.M ve E.D.  isimli vatandaşlar önce Ziraat Bankası şubesi ATM’sinden ödeme yapmak istediler, işlem tamamlanmak üzere iken madeni para olmadığı uyarısı aldılar. Diğer 2 ATM’de aynı şekilde uyarı verdi.

M.M ve E.D. sonrasında Yapı Kredi Bankasının ATM’sinden aynı işlemi yapmak istediler, sonuç değişmedi. Sonrasında, İNG, Finansbank, Garanti, İş Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank ATM’lerinden de şanslarını denediler, sonuç hepsinde aynı oldu.

blank
blank
blank

Banka personeline durumu aktardıklarında; “Merkez Bankasında bozuk madeni para yok, olmayınca bankalara veremiyor, onun için maalesef bankalarda da bozuk para bulunmadığından ATM’lere yüklenemiyor” yanıtını aldılar.

Durumu Kuzey Ege Haber’e anlatan vatandaşlar bu soruna en kısa zamanda bir çözüm bulunması gerektiğini, şubelerin önünde korona tedbirleri nedeniyle çok uzun kuyruklar oluştuğunu, bu nedenle saatlerce beklemek zorunda kaldıklarını, bununda gereksiz zaman kaybına yol açtığı ifadesinde bulundular..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com