Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANACAK..

ALİAĞA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANACAK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Aliağa’da da anma programı düzenlenecek.

Aliağa Kaymakamlığı ile Aliağa Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği programa siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları da destek verecek. Anma programı kapsamında ilk olarak ilçe protokolü saat 13.00’de Aliağa Mezarlığı içerisinde bulunan şehitliği ziyaret edecek.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından anayasal düzeni bozmaya, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yıkmaya yönelik organize edilen 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü Aliağa Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek geniş çaplı program ile devam edecek.

Pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan program, Saat 20.00’de saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının hep bir ağızdan okunması ile başlayacak. 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek dualar edilecek.

Protokol konuşmalarının ardından 15 Temmuz gecesi yaşananların anlatıldığı belgeseller ve sine vizyon gösterimleri gerçekleştirilecek. Program, gece saat 00.13’te sela okunması ile son bulacak..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com