Ana sayfa » Siyaset » “DEVLET YÖNETME ANLAYIŞINIZ, KAT-KAT YERİN DİBİNE BATSIN!”

“DEVLET YÖNETME ANLAYIŞINIZ, KAT-KAT YERİN DİBİNE BATSIN!”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Katıldığı televizyon programında yaptığı, “FETÖ’yle AKP kol kola girdiyse şayet, bunu da farklı darbecileri tasfiye etmek için yaptı” açıklamasının ardından görevinden istifa eden AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı’nın sözlerini hatırlatan İYİ Parti lideri Akşener, “Güç sevdanız yerin dibine batsın! Devlet yönetme anlayışınız yerin yedi kat dibine batsın! Yazıklar olsun size” ifadelerini kullandı.

Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle;

  • Kurallara uyalım ki sağlık ordumuzun işini kolaylaştıralım. Başak Demirtaş’a saldırı ne ilk ne de son olacaktır.
  • Benzeri çirkin saldırıları yaşamış bir kadın olarak umarım ki son olur ama bu bir zihniyet meselesi. Bizi yönetenler bu konuda net bir tavır almadıkları sürece bu çürümüşlük devam edecektir.
  • Onun için Sayın Erdoğan başta olmak üzere Türkiye’yi yönetenleri bu konuda tutum almaya davet ediyorum.
  • Buradan bir kez daha sesleniyorum yeter. Çirkin ellerinizi kadınların üzerinden çekin artık.
  • Geçtiğimiz hafta bu kirli zihniyetin ifşa oluşuna şahit olduk. Binlerce trol hesap kapatıldı. Türkiye uluslararası toplumda rezil edildi.

“DAMADININ MASALLARINA ARTIK KİMSE İNANMIYOR”

* Nedir bu trol ordusu; Birinci görevleri Sayın Erdoğan’ı övmek, ikinci görevleri bize sövmek. Türkiye parayla kendini alkışlatan bir yönetimi hak etmiyor. Türk milleti böylesine çapsız bir siyaseti hak etmiyor.

* Gelişmiş ülkelerde siyasette trol hesap kullanmak büyük ayıp olarak görülüyor. Ama bu arkadaşlar bırakın utanmayı bu sahtekarlığı savunuyorlar.

* Sayın Erdoğan senin trollerinden artık kimse korkmuyor. İYİ Parti o korku duvarını yıktı. Damadının masallarına da artık kimse inanmıyor. Çünkü senin trollerin sanal ama 3 bin 600 ek gösterge bekleyenler, atanamayan öğretmenler, işsiz milyonlarca genç gerçek.

  • İktidardakiler hatalarını gördüler zannettik. Ülkeyi 15 Temmuz’a getiren ayak oyunlarından ders aldılar sandık.

“YAZIKLAR OLSUN SİZE”

  • AKP’li bir genç yönetici canlı yayında itirafta bulundu. “FETÖ’cülerle kol kola girdik” aynen böyle dedi. İstifa etmesi görevden alınması bu kirli ittifakı aklamaz.
  • Sayın Erdoğan, kumpaslarla askerlerimiz, sivillerimiz özellikle mi FETÖ’cülere kırdırıldı. İktidar hesaplarınızı vatanını milletini seven insanları teröristlere kırdırmak üzerine mi yaptınız. Güç sevdanız yerin dibine batsın. Devlet yönetme anlayışınız yerin yedi kat dibine batsın. Yazıklar olsun size..”

Kaynak-SÖZCÜ

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com