Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA BELEDİYESİ KURUMSAL WEB SİTESİ, ALTIN ÖRÜMCEK WEB ÖDÜLLERİNDE FİNALDE..

ALİAĞA BELEDİYESİ KURUMSAL WEB SİTESİ, ALTIN ÖRÜMCEK WEB ÖDÜLLERİNDE FİNALDE..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi teknolojik dönüşüm ve bilişim yatırımlarına verdiği önemin sonuçlarını almaya başladı.

Son dönemde çeşitli internet ve bilişim projelerini hayata geçiren Aliağa Belediyesi, bu kapsamda kurumsal web sitesi www.aliaga.bel.tr’yi de yeniledi. Yenilenen web sitesi, bu yıl 18.si düzenlenen ve Türkiye’de saygın bir yere sahip olan Altın Örümcek Web Ödüllerinin “Kamu Kuruluşları” kategorisinde finallere kalarak, 10 final projesinden biri olarak büyük bir başarıya imza attı. 

Altın Örümcek Ödülleri’ne bu yıl 1360 proje başvurdu. Her biri konusunda uzman 29 kişilik jürinin oylarıyla, 28 kategoride finallere kalan projeler belirlendi. Aliağa Belediyesi “Kamu Kuruluşları” kategorisinde 10 projeyle birlikte finale çıktı.

Aliağa Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü işbirliğinde projelendirilen, OZC İnternet Teknolojileri Şirketi tarafından yazılım ve uygulaması gerçekleştirilen proje ile vatandaşların internet, 4,5G ve Data veri teknolojileri vasıtasıyla birçok hizmeti internet üzerinden alması hedefleniyor.

Gelişen web teknolojileri ve mobil cihazların yeteneklerine göre tasarlanan web sitesi engelli vatandaşlarımız için “Erişilebilir Site” olarak hizmet veriyor. 

Bu yıl 18’inci kez düzenlenen, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projeleri ödüllendiren Altın Örümcek Ödülleri kurumsal iletişim, dijital pazarlama alanlarında 28 kategoride düzenleniyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com