Ana sayfa » Güncel » SOYER; “İZMİR’İN NASIL KENETLENDİĞİNİ GÖRDÜK..”

SOYER; “İZMİR’İN NASIL KENETLENDİĞİNİ GÖRDÜK..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bugün günlüğünde İz Gazete öncülüğünde düzenlenen ve Halkın Bakkalı’ndan 25 bin 965 gıda paketi desteğinin sağlandığı ‘Dayanışmayı Canlandıralım’ canlı yayınına değindi ve tüm katılımcılara, organizatörlere teşekkür etti.

Soyer günlüğünde şunlara değindi; ‘Sevgili İzmirliler, hepinize günaydın iyi pazarlar.

‘Dün İzmir’de bu kentin geleceğine neden güvenmemiz gerektiğini gösteren çok güzel bir örnek yaşadık.

İzGazete önderliğide gönüllü bir grup, bizim dayanışma kampanyamızı 7 saatlik bir canlı yayınla destekledi. Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Genel Başkan Yardımcılarımız, İl Başkanımız, milletvekillerimiz, ilçe belediye başkanlarımız, sivil toplum örgütü liderleri, sanatçılar, aydınlar yayına katılıp kampanyaya destek verdi.

Halkın Bakkalı üzerinden yürüttüğümüz dayanışma kampanyamız sadece İzmir’den değil, Türkiye’nin her ilinden hatta yurt dışından çok büyük ilgi gördü.

Dayanışma kampanyamız için desteklediğimiz ailelere dağıtılmak üzere tam 25 bin 965 gıda paketi satın alındı. Zor zamanlarda İzmir’in nasıl kenetlendiğine hep beraber tanıklık ettik.

Teşekkür etmem gereken o kadar çok isim var ki birini unutsam çok üzülürüm.

Duayen olması nedeniyle Zülfü Livaneli kişiliğinde tüm sanatçı ve aydınlara, organizasyon komitesi başta olmak üzere tüm katılımcılara, bağışçılara tüm yüce gönüllü insanlara İzmir halkı adına çok teşekkür ediyor önlerinde saygıyla eğiliyorum.

Geleceğe yönelik umutlarımızı bir kez daha tazeleyen bu girişimin ardından yepyeni bir heyecanla haftaya başlayacağız.

Hepinize iyi, güzel bir gün diliyorum.

Hoşça kalın..’

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com